Copy
View this email in your browser

Terugblik op oktober

Wat was het een prachtige oktobermaand, veel herfstdagen waarop er nog volop op het terras in het herfstzonnetje gezeten kon worden. Een hoogtepunt deze maand was de Biltse Streekmarkt. Wat een feest was het nu we eindelijk na twee jaar weer samen een markt mochten vormen. Veel aanloop, enthousiasme, een goede sfeer en heerlijk herfstweer! Op naar de wintereditie van deze superfijne verbindende markt op 10 december!

Chocoladeletters

Ook dit haar zijn ze weer te koop, die heerlijke BonbonMargo chocoladeletters, gemaakt van chocolade en roomboter. Te bestellen in elke letter (voor letters in een ander schrift even een voorbeeldje leveren, haha) in wit, melk of puur. De letters kosten 7,45 per stuk en zijn in de winkel of via de website www.bonbonmargo.nl te bestellen.
 

Prachtige kerstkaarten van "Atelier van Saskia"

Twee weken geleden heb ik kennis gemaakt met Saskia uit Utrecht die prachtige sfeervolle ontwerpen maakt van dingen uit de natuur. Onder andere de (kerst)kaarten van de foto, maar ook hele sfeervolle lichtjes en mooie kaarten van bomen. Meer weten over haar en haar werk? https://www.ateliervansaskia.nl/

 

De taart van de maand november is: Stoofpeertjestaart

Jaaaaaaaa, deze topper gaat komende maand weer stralen naast alle andere taartjes in de taartenvitrine. Een heerlijke taart met knapperige bodem, een kruidige cakeachtige vulling met daarin...... Hele stoofpeertjes!

Schoencadeautjes

Ben je als hulpsint op zoek naar kleine, betaalbare cadeautjes voor in de schoen van grote en kleine mensen? Kijk dan ook even rond in de winkel van BonbonMargo. Behalve lekkere chocolaatjes zijn er meer leuke dingen te vinden zoals stickertjes, koelkastmagneetjes, notitieboekje, kleine honingpotjes, zelfrolkaarsjes, minizeepjes en nog veel meer leuks en lekkers!
 

Zelfgemaakte scheurkalender 2022

Heb je het al gehoord? Sanne Bloem heeft weer een nieuwe zelfgemaakte scheurkalender gemaakt. Hoeraaaaaaaa! Dat is echt fijn nieuws. Een heel jaar fijn scheuren. Kijk ook eens op haar website die boordevol fijne, creatieve dingen en achtergrondverhalen staat. Superleuk! https://zelfgemaaktescheurkalender.nl/fijn/

Agenda

Vrijdag 10 december wintermarkt bij de schaapskooi van 15.00 - 19.00
Kijk voor meer informatie op https://www.biltsestreekmarkt.nl/

 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp