Copy
View this email in your browser

Even bijpraten


En toen waren we alweer een maand verder. Dank jullie wel voor alle fijne reacties op het bericht in mijn vorige nieuwsbrief. De reacties geven goede energie om verder te kijken naar de mogelijkheden om BonbonMargo voort te zetten in een ander jasje. 

Ondertussen gaan we lekker door met de dagelijkse gang van zaken. Hebben we prachtige dagen gehad, lekker in het lentezonnetje, veel ontmoetingen tussen mensen. Zo fijn dat dat allemaal weer kan. Genieten van achter de toonbank is dat.

Sari groeit hard. Ze vindt het leuk in de winkel en laat iedereen graag zien hoe ze probeert te kruipen.

Workshop bonbons maken in samenwerking met Agnes kruiden


We beginnen de workshop met het verzamelen van kruiden en eetbare bloemen onder begeleiding van Agnes. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag bij het maken van overheerlijke bonbons en chocolaatjes. We maken een chocoladebakje, een ganache waarin een kruid wordt meegetrokken, een chocoladedip met nootjes, vijgjes en schilletjes en rollen energieballetjes van een kokosmengsel. Het resultaat neem je ingepakt mee naar huis!

Datum: 21 mei
Tijd: 10.00-12.00 uur
Prijs: 40 euro p.p.
Plaats: Agneskruiden, Dorpsweg 264A, Maartensdijk
http://www.agneskruiden.nl

Meer informatie/aanmelden: info@bonbonmargo.nl

 

Toekomsttuin


Leontien Ridder geeft hele leuke moestuinlessen en heeft nog plekjes over voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Super aanrader! Bekijk haar website maar eens:   

https://www.toekomsttuin.nl/


Agenda


Donderdag 21 april gesloten wegens feestelijke omstandigheden

22 april 15.00-19.00 Biltse streekmarkt bij de Schaapskooi http://www.biltsestreekmarkt.nl

21 mei "workshop bonbons maken" in samenwerking met Agnes kruiden zie hierboven
 

Taart van de maand: Advocaat-paastaart


Wegens succes verlengd! De taart is gewoon te lekker, dus mag die nog een maand blijven!
De bodem is van kruidige speculaasjes en de vulling is heerlijk smeuig met als hoofdingredienten slagroom en advocaat. Alles uiteraard gemaakt met biologische ingredienten.
De taart is ook te bestellen, bijvoorbeeld voor pasen, stuur dan even een e-mail naar info@bonbonmargo.nl
 

Product in de schijnwerpers: plantenhangers


Vier de lente en haal zo'n leuke plantenhanger in huis. Geknoopt door Monique van "Moos, vintage wonen en cadeaus."  https://www.moos-bilthoven.nl/
Monique had tot afgelopen winter een winkel in de Kwinkelier in Bilthoven, nu staat ze met haar superleuke spullen op kleine sfeervolle markten en richt ze het barretje achter in mijn winkel in met deze leuke plantenhangers en mooie gebedsvlaggetjes!

Pasen


De toonbank ligt vol kippen, hanen en haasjes van chocolade. Ook heb ik chocoladebakjes gemaakt in de vorm van een half paasei, leuk voor op de paastafel met chocolade-eitjes erin.
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp