Copy
View this email in your browser

Stand van zaken

Allereerst hoop ik dat jullie een hele fijne zomer hebben! Het voelt gek om de verhalen nu niet te horen van achter de toonbank, maar we komen elkaar vast tegen waar dan ook.

Onze zomer was heerlijk, prachtige bergtochten gemaakt en nieuwe energie opgedaan. Die kunnen we nu goed gebruiken, want er is een hoop te doen.

Voor we op vakantie gingen is de focus gegaan naar het leegruimen van de winkel en het opslaan van de spullen. Nu ligt de focus bij de inrichting van het nieuwe keukentje in Buro Lou en dat heeft nog even tijd nodig. Voor ik er met chocolade en andere ingrediënten aan de slag kan moet er echt nog het 1 en ander gebeuren. Jullie horen het zodra het zover is!

 

Agenda

Vrijdag 7 oktober: Workshop "de basis van bonbons maken" op de volksuniversiteit Utrecht. https://www.volksuniversiteitutrecht.nl/culinair/vrijdagavond-special/de-basis-van-bonbons-maken

Vrijdag 14 oktober: De Biltse Streekmarkt, wij staan er met koffie en BonbonMargo lekkers!

 

Siropen

SiropenLars is afgelopen weekend druk bezig geweest met siropen maken, onze voorraad was echt bijna op. Komende weken wordt de voorraad bij onze verkooppunten weer aangevuld met de smaken grapefruit, rabarber, gember en aardbei. Nog even de verkooppunten op een rijtje.

Landwinkel de Hooierij. https://www.dehooierij.nl

Boerderij Eyckenstein. https://www.eyckenstein.nl/boerderij-eyckenstein

Het winkeltje van Oostbroek. https://utrechtslandschap.nl/infocentra/t-winkeltje-van-oostbroek 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp