Copy
View this email in your browser

In deze nieuwsbrief

  • Terug van op reis geweest
  • Taart van de maand
  • Product in de schijnwerpers
  • Expositie
  • Agenda

Terug van op reis geweest


Na een geweldige vakantie zijn we ondertussen weer helemaal opgestart en volop in bedrijf. De vitrine ligt weer vol met bonbons, een nieuwe expositie is ingericht en we hebben alweer veel mensen gesproken over hun zomer.  

Product in de schijnwerpers: Slagroomtruffels


De slagroomtruffels van BonbonMargo smelten op je tong en zijn gemaakt van allemaal hele echte ingrediënten. Echte roomboter/ slagroom en door de huidige vanilleprijzen heel bijzonder: echte vanille!

Expositie keramiek en schilderijen in Ruimte voor Kunst


Van 22 augustus tot en met 7 oktober is er weer een nieuwe expositie in Ruimte voor Kunst. Ditmaal met de keramiek van Esther van Keulen https://atelierevk.nl/blog en schilderijen van Ellen van der Wal http://atelierdeverbinding.nl.
 

Taart van de maand: Citroentaart


De taart van deze nazomerse maand doet denken aan de zon. De taart is zoet-zuur door citroen waarvan zowel de schil als het sap is verwerkt. Heerlijk bij bijvoorbeeld een glas verse muntthee.

 

Marktdag


Op 8 september staat net als al vele jaren heel De Bilt op zijn kop. In het van Boetzelaerpark kun je terecht voor vele activiteiten, muziek en kunst. Als je aan de kant van Utrechtseweg het park verlaat kun je langs vele oldtimers struinen en kom je uit op de marktdag met nog vele kraampjes. Kom ook even bij ons langs voor het bekijken van de nieuwe expositie en iets lekkers! Beide kunstenaars zijn deze dag aanwezig. Ellen zal zelfs regelmatig aan het werk zijn om te laten zien hoe zij de basis van haar schilderijen maakt. 

 

Agenda


zaterdag 8 september:
Marktdag Dorpsstraat De Bilt

woensdag 26 september:
Wegens omstandigheden gesloten 

vrijdag 12 oktober:
Dorpsmarkt op het Dorpsplein in De Bilt

zaterdag 27 oktober:
Boer-gondische markt bij Landwinkel de Hooierij

 
BonbonMargo
Dorpsstraat vo Steenstraat 42
3732 HJ De Bilt
Tel.: 06-15842972
Openingstijden: wo-do-vr 11-18 uur, za 11-17 uur, zo 13-17 uur
www.bonbonmargo.nl / margo@bonbonmargo.nl
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp