Copy
View this email in your browser

We zijn weer open!

Yes, we zijn weer in (familie-) bedrijf! Lars en Lonneke draaien op vrijdag en zaterdag de winkel, ik zorg voor de inrichting en bonbons/taarten en sta ook zelf zo af en toe weer achter de toonbank! Het is een heel gezellige en bijzondere tijd mede doordat iedereen zo meeleeft met de geboorte van Sari. Voor zover ik jullie nog niet persoonlijk bedankt heb bij deze: superbedankt voor alle lieve e-mails, kaartjes en cadeautjes. Echt heel bijzonder om te merken hoe Sari verwelkomd wordt door iedereen.  
Na bijna twee jaar is het komende vrijdag eindelijk weer zover. We gaan weer samen een mooie markt vieren. Wat een feestje gaat dat worden. Op een nieuwe plek, namenlijk kinderboerderij de Schaapskooi, zullen dit keer de kraampjes staan vol heerlijke en mooie producten uit de streek. Producten met een verhaal erachter. Om 17.30 is er een swingend optreden en zal de uitreiking van het groene lintje plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op https://www.biltsestreekmarkt.nl/

Specialiteit van de maand


Deze maand een keer iets anders..... Stoofpeer met chocolademousse is deze maand onze specialiteit. Lactosevrij, glutenvrij, veganistisch, suikerarm en vooral om je vingers bij af te likken, zo lekker!

Agenda

Vrijdag 15 oktober 15.00-19.00 : Biltse streekmarkt.
Kijk alvast voor meer informatie op https://www.biltsestreekmarkt.nl/


 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp