Copy
View this email in your browser

Terugblik op november

November staat bij ons altijd in het teken van chocoladeletters, wat fijn om te merken dat ze ook dit jaar weer veelvuldig besteld werden! Voor Sari is alles natuurlijk voor het eerst. Ze keek haar ogen uit naar de stapels chocoladeletterdoosjes, haar moeder die telkens weer grote spuitzakken vulde met dat heerlijke chocolademengsel en haar kinderwagen bleek ideaal voor het vervoer van de dozen chocoladeletters, terwijl ze zelf lekker in de draagzak werd gedragen. Nu zitten we volop in de voorbereidingen voor kerst. De winkel is in kerstsferen gebracht en we hebben een heuse kerstbestellijst! Bestel allerlei lekkers als toetje, bij de koffie/thee of voor lekker tussendoor. 

 

Sfeervolle kunstlichtjes van "Atelier van Saskia"

Saskia van het atelier van Saskia heeft een mooi pakket gemaakt om zelf sfeervolle kunstlichtjes van te vouwen. Een fijn project voor in de kerstvakantie en als je klaar bent een plekje in huis extra sfeer mee te geven. Ook een mooi cadeau voor onder de kerstboom.
 

Agenda

Zaterdag 25 december (eerste kerstdag) gesloten
Zaterdag 1 december (nieuwjaarsdag) gesloten
Vrijdag 7 en zaterdag 8 januari gesloten wegens vakantie

Taart van de maand: Cranberrycheesecake met witte chocolade en port

Mmmmmmmm, een heerlijke cheesecake met witte chocolade, cranberries en port. Lekker om jezelf en anderen mee te verwenen! Een hele taart bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Zie kerstbestellijst.

Bestel voor kerst!

Op de valreep heb ik bij deze de mogelijkheid om nog heerlijke lekkernijen te bestellen om je kerst-in-huiselijke-kring op te fleuren. Via de Excel-sheet hieronder kan je je wensen aangeven en mailen naar margo@bonbonmargo.nl. Had je eingelijk een andere chocolade- en/of taartfantasie (en staat deze niet op de lijst), of heb je geen Excel, dan kan je natuurlijk altijd even informeren naar de mogelijkheden.

De bestellingen kunnen vrijdag 24 december tot 18 uur worden opgehaald en alles is gemaakt van biologische ingdrediënten en 100% liefde voor het eindresultaat.

De bestellijst.

Kersthangers van glas

Nog op zoek naar iets moois voor in de kerstboom of voor het raam? We verkopen mooie glazen hangers gemaakt door Sascha van "Kunst en licht en glas". https://www.kunst-en-licht.nl/

 

Fooienpot

De fooien uit de fooienpot gaan deze winter naar sheltersuit. Een organisatie die goede wind- en waterdichte jacks maakt die ook als slaapzak zijn te gebruiken.

Zoals de organisatie zelf zegt: " We ontwikkelden de Sheltersuit als een kortetermijnoplossing voor een groot probleem. Het lost het daklozen- en vluchtelingenprobleem niet op, maar voorkomt wel dat mensen op straat doodvriezen."

Voor meer informatie over deze organisatie zie https://sheltersuit.com/nl/


 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp