Copy
View this email in your browser

Wijzigende openingstijden


Jaaa, we zijn weer open na drie heerlijke vakantieweken.
Vorige week is de winkel weer de hele week open geweest. Met terrasje en ook binnen weer een tafeltje, hoera! Er onstonden gelijk  mooie ontmoetingen en er hing een hele fijne sfeer. Veel mensen ook die keken naar mijn uitpuilende buik en de vraag stelden die ik mezelf ook af en toe stel: "Wanneer ga je met verlof?"

Ik ben nu aanbeland in de laatste twee maanden voor mijn uitgerekende datum en hoewel het hartstikke goed gaat merk ik wel dat lang staan en een hele dag lichamelijk werk zwaarder aan het worden is. Tijd voor iets rustiger aan doen. Vanaf morgen gaat de winkel op woensdag en donderdag later open. De vrijdag en zaterdag heb ik genoeg hulp om de normale openingstijden aan te kunnen houden. Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van eventuele verdere aanpassingen.

De gewijzigde openingstijden:

woensdag: 13.00-18.00
donderdag: 13.00-18.00
vrijdag:10.00-18.00
zaterdag: 10.00-18.00


 

Vaderdagspecials

Op 21 juni is het vaderdag, tijd om de mannen in het zonnetje te zetten. Geen idee met wat? Kom dan langs en scoor een heerlijke scheerzeep van werfzeep uit Utrecht www.werfzeep.nl/nl/scheerzeep

Of wat denk je van lekkere bonbonnetjes van BonbonMargo met een pittig bakkie mannenthee van yogi thee erbij?

Of zo'n mooie koffiebeker gemaakt van koffiepulp, of.. Snuffel zelf even lekker rond.

Een kaartje mag natuurlijk niet ontbreken. Deze kaart van Saskia Heijmans is toch té leuk?

Taart van de maand juni: Rabarber-aardbei


Wegens groot succes is de taart van de maand deze maand nog een keer de aardbei-rabarbertaart. Friszoet van smaak met een bodem van dadel/kokos en amandel. Deze taart is lactosevrij, zonder gluten en suikerarm. Mmmm, genieten!

Waterijsjes van BonbonMargo


Met dit heerlijke warme weer is een ijsje echt genieten. Ik heb weer waterijsjes gemaakt in de smaken: citroen, rabarber en aardbei. Wees er snel bij, want momenteel ben ik zelf grootverbruiker, zie de foto, een lekker rabarberijsje tijdens het tikken van deze nieuwsbrief, haha!

Project veerkracht


Toos Koopmans, de maakster van de mooie geluksvogelkaartjes en posters in de winkel heeft een prachtig verbindend kunstproject opgezet. Het heet project veerkracht. Een project waarbij mensen uit het hele land veren verzamelen en naar "het veerhuis" sturen. Een andere kunstenaar heeft mooie vleugels van textiel gemaakt waar de veren op bevestigd gaan worden en uiteindelijk op reis gaan door het land voor het verzamelen van verhalen en fotoportretten. Kijk voor meer informatie op: www.ateliervandedingen.nl/verwonderdag

Verzamel je ook mee? Op het barretje achter in de winkel staat een grote glazen pot om ze in te doen, als de pot vol is stuur ik ze op naar Toos. 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp