Copy
View this email in your browser

In deze nieuwsbrief

  • Terugblik op oktober
  • Taart van de maand
  • Product in de schijnwerpers
  • Exposities
  • Agenda

Terugblik op oktober

Tsja, en wie had gedacht dat we nog tot eind oktober zouden kunnen genieten op ons zonnige terras? Het kon en was heerlijk en er werd veel gebruik van gemaakt!

De eerste chocoladeletterworkshops van dit najaar/winter werden gegeven bij nazomerse temperaturen en op de Dorpsmarkt onstond een leuke expositie voor Ruimte voor Kunst.

De Boer-gondische markt sloot oktober mooi af met de gebroeders Van der Plank die hun eigen Mozesbier en BonbonMargo lekkernijen verkochten!     

 

Expositie Puur glas

In november exposeert Hans Kars met zijn expositie "puur glas". Hans Kars blaast zijn glazen kunst in de glasblazerij in Leerdam  Hij heeft een verassende expositie ingericht waarin niet alleen het eindresultaat van de glazen objecten een plek hebben gekregen, maar er ook veel aandacht is besteed aan het proces van het maken.

Taart van de maand: Chocoladetaart met notenbodem


De taart van de maand november is een pure chocoladetaart op basis van gunpowder-thee, kokosolie en pure chocolade. Gunpowder is een echte klassieker uit China. De thee kreeg deze naam doordat de grijs-groene balletjes van opgerolde bladeren lijken op buskruit dat in de 18e eeuw werd gebruikt. De chocoladetaart is verder gemaakt met een bodem van noten en dadels. Gluten- en lactosevrij genieten dus!  
 

Agenda


Vrijdag 9 november
Sjors creatief, koekemannetje bakken.14.00 en 15.30 uur, inschrijven via Sjorscreatief

Vrijdag 16 november
Sjors creatief, chocoladeletters maken. 14.30, 15.45, 17.00 uur, inschrijven via Sjorscreatief

Vrijdag 23 november
Sjors creatief, chocoladeletters maken. 14.00, 15.30, 17.00 uur. Inschrijven via Sjorscreatief

Vrijdag 30 november
Sjors creatief, chocoladeletters maken. 15.30, 17.00 uur. Inschrijven via Sjorscreatief
 
Vooruitblik op komende maanden

December zal in het teken staan van cadeautjes. Zelfgemaakte, duurzame en bijzondere cadeautjes zullen die maand te koop zijn. Achter elk cadeautje zit een verhaal, wordt vervolgd...

Januari. In januari zijn we gesloten om een maand rond te reizen in Nepal. De fooien uit de fooienpot zullen in november en december gaan naar stichting Nepal (www.hulpaannepal.nl) via welke Margo in 2004 en 2006 les gaf op twee verschillende Nepalese scholen.

Product in de schijnwerpers: Chocoladeletters

Komende maanden zijn ze weer te koop in de winkel en te bestellen op onze website www.bonbonmargo.nl, de gespoten chocoladeletters in wit, melk of pure chocolade die smelten op je tong. 5,95 per stuk.

 

Sjors creatief

Na het succes van afgelopen jaar doen we ook dit jaar weer mee aan Sjors creatief. Sjors creatief is een project van cultuur- en sportstimulering Nederland die als doel heeft om kinderen op een laagdremelige manier met sport en cultuur in aanraking te laten komen. Op de website kun je er alles over lezen, je kind inschrijven en zien welke activiteiten we aanbieden. Komende maand geef ik elke vrijdagmiddag workshops, welke? Kijk op de website: https://www.sjorssportief.nl/activiteiten
 
BonbonMargo
Dorpsstraat vo Steenstraat 42
3732 HJ De Bilt
Tel.: 06-15842972
Openingstijden: wo-do-vr 11-18 uur, za 11-17 uur, zo 13-17 uur
www.bonbonmargo.nl / margo@bonbonmargo.nl
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp