Copy
View this email in your browser

De taart van de maand november is: Stoofpeertjestaart

Jaaaaaaaa, deze topper gaat deze maand weer stralen naast alle andere taartjes in de taartenvitrine. Een heerlijke taart met knapperige bodem, een kruidige cakeachtige vulling met daarin...... Hele stoofpeertjes! Mede mogelijk gemaakt door het stoere perenboompje uit de tuin van Tjeerd en Leontien.. Bij deze nogmaals superbedankt voor de grote emmer peren uit jullie fijne tuin.  

Nieuwe producten van Inkylines


Hebben jullie ze al gezien? Die mooie natuurlijke producten van Inkylines? De linnen zakjes met opdruk, houten standaardjes om kaarten mooi neer te kunnen zetten, de houten minilijstjes om kaartjes mee aan de muur te hangen en de gedetailleerde kaartjes. Deze producten zijn ook heel mooi om cadeau te geven, een leuk kaartje erbij van Ateliervandedingen, Illu-ster of Inkylines en zo heb je een mooi persoonlijk cadeautje!
 

Product in de schijnwerpers


Jaaaa, ze staan weer te shinen in de winkel! Die heerlijke BonbonMargo chocoladeletters, gemaakt van chocolade en roomboter. Te bestellen in elke letter (voor letters in een ander schrift even een voorbeeldje leveren, haha) in wit, melk of puur. De letters kosten 6,45 per stuk en zijn in de winkel of via de website www.bonbonmargo.nl te bestellen.
 

Achter de schermen


In de nieuwsbrief van oktober vertelde ik jullie dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan onder andere het vernieuwen van de website en ingrediëntenkaartjes op de bonbonvitrine. Het werk vordert stapje voor stapje en om alvast een tip van de sluier op te lichten hierboven 1 van de tekeningetjes die Saskia van mijn bonbons heeft gemaakt. Ik vind het zelf heel gaaf om mijn bonboncreaties nu in een tekeningetje te zien!
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp