Copy
View this email in your browser

Nazomeren

Jaaa, wat is het fijn om iedereen na een hele mooie zomer terug te zien in de winkel! Lars en ik konden na onze kampeeravonturen nog nazomeren door het prachtige weer en langzaam de overgang maken naar de herfst. Een klant maakte dit zonnige fotootje, even nagenieten.... Nu, op deze druilerige dag is het zaak de zon en warme kleuren van de herfst mee te nemen naar binnen toe. De nieuwe kaartjes van Illu-ster en Zwermwerk helpen daar goed bij, daarover later meer. Verder een Afrikaans muziekje op, kaarsjes aan, warme drankjes zetten, regen die op de straat tikt, schuilende mensen, fietsers door de regen. Onderdompelen in de herfst.

Taart van de maand oktober:

De taart van de maand oktober is een cheesecake met een bodem van speculaaskoekjes, een kruidige binnenlaag van kwark en verwarmende kruiden, de taart is afgetopt met de rozenbotteljam van rozenbotteltuin De Put. Mmmmm, heerlijk bij een dampende kop koffie of thee.

Nieuwe (herfst) kaartjes!

Afgelopen zomer hebben Toos (www.ateliervandedingen.nl en Saskia (www.illu-ster.nl) niet stilgezeten. Op social media zag ik al een hoop moois voorbij komen en toen de winkel weer goed opgestart was en alles lekker draaide kwam ik aan bestellen toe en nu is al dat leuks binnen en heeft een plekje gekregen. Hoera!
 

Achter de schermen:

Achter de schermen ben ik druk bezig met het schrijven van teksten, het uitkiezen van mooie foto's, het laten tekenen van mijn bonbons door Saskia en alles in de computer zetten. Het doel is de uitwerking van allemaal ideeën die al een poosje sudderen en nu langzaam concreet gestalte krijgen: Onder andere een andere website en nieuwe bordjes voor op de vitrine met de ingrediënten erop. Wordt vervolgd..... 
 

Agenda

Jaaaaaaa, het lijkt erop dat de markt van 16 oktober door kan gaan! De eerste van 2020 en op de nieuwe locatie. De marktorganisatie heeft een goedgekeurd coronaplan, de markt is lekker buiten op het terrein van kinderboerderij De Schaapskooi, er komt muziek, Leontien van de toekomsttuin http://www.toekomsttuin.nl gaat iets leuks doen met de kinderen en verder staan er natuurlijk weer allemaal hele leuke ondernemers uit de buurt achter de kraampjes met allemaal heerlijks en moois uit onze gemeente! Oh ja, en dan vergeet ik nog bijna te vermelden dat het groene lintje die Groen Links jaarlijks uitreikt aan een duurzame ondernemer uit gemeente De Bilt ook dit jaar weer uitgereikt gaat worden op de markt en dat er allemaal andere leuke initiatieven die fijn zijn voor mens, dier en natuur staan verzameld op http://www.duurzaamdebilt.nl
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp