Copy
View this email in your browser

Lentenieuws!!!

Na het heerlijke winterse staartje van afgelopen winter is het nu toch wel echt lente aan het worden. Bolletjes komen uit de grond, de eerste vlinders kruipen uit hun coconnetjes, bijen worden wakker en verzamelen de eerste nectar, dieren krijgen nesteldrang en ook ik, want...................... in mijn buik groeit nieuw leven! Jaaaa, ik ben zwanger, vier maanden ondertussen alweer en we zijn er superblij mee!

Taart van de maand: Frisse citroen-kwarktaart met tijmhoning

 

Tijd voor een frisse lentetaart! Een taart geïnspireerd op een recept van Ottolenghi. Een koekjesbodem, een lekker dikke citroen-room-kwarklaag en bovenop een beetje honing met tijm. Mmmmmm, smullen maar!

Wist je dat?

  • De winkel komende vrijdag een uurtje eerder sluit en zaterdag dicht is vanwege het 50-jarig huwelijk van de ouders van Lars.
  • Er deze twee weken een stagiare van de vrije school haar winkelstage loopt bij mij. Extra handen en gezelligheid dus. Haar naam is Adinda.
  • De fooienpot deze maanden deels gaat naar zakjes bloemenzaad voor bloemen waar bijen blij van worden. De zakjes liggen binnenkort in de winkel, gratis mee te nemen, 1 zakje per persoon. Voor een mooiere, fleurige wereld vol blije bijen.

Isolatiebeker van Kaffee Form.

Heb je ze al op de toonbank zien shinen? Die mooie isolatiebekers van Kaffee Form. Gemaakt van verzamelde koffiedik uit Berlijn en ontworpen tijdens een studie "design" in Bolzano, Italië. De oprichter van Kaffee Form vroeg zich na zijn zoveelste espresso af of je niet iets zou kunnen maken van koffiedik. Na veel experimenteren met diverse biologisch afbreekbare materialen was het eerste prototype in 2009 een feit. De beker is isolerend, stijlvol, kan in de afwasmachine, er kan 300 ml vloeistof in, is BPA-vrij en is 100 % recyclebaar. Dus: Koop een mok en laat die vullen met je favoriete BonbonMargodrankje!

Paaschocolade:

Nog een paar weken en dan is het weer pasen, dat mooie lentefeest. Komende weken zullen er dan ook steeds meer chocoladepaasartikelen in de winkel te koop zijn. De eerste eitjes/hazen/kippen en hanen liggen alweer te pronken in hun mandjes.

Agenda:

  • Vrijdag 5 maart: vanaf 17.00 gesloten.
  • Zaterdag 6 maart: hele dag gesloten.
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp