Copy
View this email in your browser

Tijdelijke situatie bij BonbonMargo


Vanwege de landelijke maatregelen was het even spannend of ik deze week wel open kon gaan. Gelukkig kan dit gewoon, uiteraard met de nodige aanpassingen. Dat betekent onder andere dat het zitgedeelte van mijn winkel in ieder geval tot 6 april niet in gebruik is. De cadeautjeskast en het afhalen van koffie/thee met lekkers blijft voorlopig gewoon doorgaan! Kom dus vooral langs als je je gezond voelt voor drankjes to go, taarten, bonbons, een cadeautje of lief kaartje. Heb je vragen over het assortiment of wil je iets bestellen kun je altijd even e-mailen info@bonbonmargo.nl of bellen (06-15842972), ook bezorgen kan in overleg.

P.S. Ik werd vandaag getipt over een mooie website om elkaar een handje te helpen: https://www.gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl/ 

 

De biobasis


En in het kader van elkaar een handje helpen..... Twee hele leuke mensen, Evrim en Igor van de biobasis https://debiobasis.nl/ in Zeist gaan heerlijke warme maaltijden bezorgen in Zeist. Ik heb er laatst zelf nog gegeten, want in normale tijden heeft Evrim een eethuis op vrijdagavond. Uit eigen ervaring kan ik zeggen, het is heerlijk en gezond wat Evrim maakt, vol aandacht en gemaakt van lokale producten en nou ja, ik zou zo zeggen probeer het zelf en steun lokaal! 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp