Copy
View this email in your browser

Kleine terugblik op februari


Alweer een maand geleden dat we terug kwamen uit Nepal. Wat hebben we het daar bijzonder gehad en wat is het ook weer goed om te genieten van wat we hier in Nederland hebben opgebouwd.

De expositie van Elsie werd geopend met een mooi muzikaal optreden. Begonnen we in februari nog met kaarsjes aan op de tafels, ondertussen is dat steeds vaker niet meer nodig en wordt het licht en zonnig en...lente!

Taart van de maand


De taart van de maand maart is.. citroentaart! Het is een smeuïge, frisse, zoetzure taart. De taart is gezoet met honing, bevat geen gluten en ook veganisten kunnen ervan smullen. De taart is bovenop versierd met gedroogde viooltjes, voor het ultieme lentegevoel.

Producten in de schijnwerpers


De cadeautjesexpositie van december smaakte naar meer mooie cadeautjes in de winkel. Producten en cadeautjes met een verhaal erachter. Op de foto een kleine greep uit het nieuwe assortiment: de duurzame rietjes van Qwetch, werfzeep uit Utrecht, lekkere drankjes van Chikko, wijnazijn uit Tokai en de mooie bijenwaskaarsen in de vorm van de aarde. Kom gerust lekker rond snuffelen en maak een ander of jezelf blij!  
 

Agenda

  • Zondag 10 maart gesloten vanwege klimaatmars
  • Zondag 17 maart laatste dag van de viltexpositie
  • Vanaf woensdag 20 maart cadeautjesexpo in lentesferen
  • Vrijdag 12 april: Lente Dorpsmarkt

Dorpsmarkt


Ook komend jaar zijn we weer van de partij op de Dorpsmarkt. De data van alle vier de markten van komend jaar zijn bekend. Er liggen visitekaartjes in de winkel, neem er gerust 1 mee of schrijf de data gelijk in je agenda, want zo'n leuke markt wil je natuurlijk niet missen!

Nieuwe openingstijden


Vanaf 20 maart gaan de openingstijden van de winkel veranderen. De zondagen zijn we vanaf dan gesloten en van woensdag tot zaterdag gaan we een uurtje eerder open (10 uur).

Pasen


De maand voor pasen wordt de winkel gevuld met mooie cadeaus en heeel veel lekkere chocolade-eieren, grote en kleine, kippen en hanen en ook deze schattige chocoladehaasjes zullen weer te koop zijn.
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp