Copy
View this email in your browser

In deze nieuwsbrief

  • Babynieuws
  • Expositie
  • Bijzondere cadeautjes
  • Taart van de maand
  • Markten
  • Agenda

Babynieuws!

Bij Lonneke, die ons regelmatig helpt in de winkel, is een jongetje geboren. Hij heet James. Met Lonneke en James gaat het goed.

Expositie

Van woensdag 5 december tot en met zondag 23 december exposeert Saskia Yda Heijmans met haar illustraties in Ruimte voor Kunst.

Je kunt meer zien en lezen op:
www.saskiaheijmans.nl
www.ruimtevoorkunst.com

Bijzondere cadeautjes

Naast de expositie van Saskia maken we deze maand ruimte voor bijzondere (kunst) cadeautjes. Een tip van de sluier lichten we hier alvast op; Het gelukkigerwijspakket zal vanaf december te koop zijn bij Ruimte voor kunst en BonbonMargo! Het pakket bestaat uit het boekje met de wandelroute die door de provincie Utrecht slingert en langs mooie plekken komt en nog meer bijzonders.
www.gelukkigerwijspad.nl

 

Thermoskannen en lunchboxen van Qwetch


Voor de koude maanden die eraan komen hebben we diverse thermoskannen en lunchboxen in vrolijke kleuren van het duurzame merk Qwetch te koop. Om heerlijke lunches en dranken in warm te houden tijdens de koude winter. Kijk voor meer informatie over dit duurzame bedrijf op www.qwetch.com.

 

Zelfgemaakte scheurkalender


Ook de zelfgemaakte scheurkalender van Sanne Bloem is deze maand bij ons te koop. Ruim honderd makers lieten zich inspireren door het thema "lucht". Sanne heeft hier een luchtige (scheur) kalender van gemaakt vol met gedichten, grapjes, luchtige knipsels, recepten, spelletjes en nog veel meer. Alles geprint op papier dat al aan 1 zijde bedrukt was. Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral ook even op haar website: www.zelfgemaaktescheurkalender.nl.
 
Taart van de maand december: Stoofperentaart

De taart van de maand december is een stoofperentaart waarin hele stoofpeertjes verwerkt zijn! Komende maand geurt onze keuken naar kruidnagel, kaneel, sinaasappel, rode wijn en peertjes......

Markten

14 december: Winterdorpsmarkt
Kom langs voor de leukste, lekkerste producten uit de Bilt en omgeving!
Ook is er die middag van alles te beleven in het oude dorp. Zo is er op het kerkplein ook een markt en tussen deze twee martken zijn er allemaal sfeervolle activiteiten te doen voor kleine en grote mensen. Zo zal Leontien van de toekomsttuinders met kinderen mini-schimmenspelen maken in onze winkel. 
Kijk voor de andere activiteiten en meer informatie op https://biltsheerlijk.nl/dorpsmarkt/

16 december: Zelfgemaakte markt op de Mariaplaats in Utrecht.
11.00-18.00
Dit weekend is heel Utrecht een grote (kerst)markt. Op zondag 16 december staat de kraam van BonbonMargo op de Mariaplaats waar alleen maar kraampjes staan van mensen die hun producten zelf maken. De markt wordt georganiseerd door Sanne bloem, zij maakt ook die prachtige zelfgemaakte scheurkalenders!


 
Agenda

vrijdag 14 december:
winterdorpsmarkt 15.00-20.00
zondag 16 december: zelfgemaakte markt, Mariaplaats, 11.00-18.00
zondag 23 december: leegverkoop, alle chocoladeproducten en gebak met 50 % korting
24-12 t/m 27-01 gesloten
01-02 t/m 31-03 expositie viltwerk Elsie le Coq
 
BonbonMargo
Dorpsstraat vo Steenstraat 42
3732 HJ De Bilt
Tel.: 06-15842972
Openingstijden: wo-do-vr 11-18 uur, za 11-17 uur, zo 13-17 uur
www.bonbonmargo.nl / margo@bonbonmargo.nl
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp