Copy
View this email in your browser

In deze nieuwsbrief

  • Nacht van de vluchteling
  • Taart van de maand
  • Product in de schijnwerpers
  • Vaderdagspecials
  • Dorpsmarkt
  • Expositie Het Oude Dorp
  • Agenda

Nacht van de vluchteling

In de nacht van 16 op 17 juni zal ik met vele anderen in Utrecht meelopen met de Nacht van de vluchteling. De inhoud van de fooienpot zal ook komende week nog gaan naar vluchtelingen wereldwijd. Een donatie geven kan ook digitaal via nachtvandevluchteling.nl/sponsor-een-loper

Product in de schijnwerpers: vlierbloesemsiroop

Wat een heerlijk zomers gevoel geeft het toch altijd als de vlier bloeit. Eerst lekker naar buiten voor het plukken, vervolgens ruikt de hele keuken naar het bijzonder bloemige aroma. Na een dagje is het tijd om het mengsel tot siroop te verwerken en nemen we ze mee naar de winkel voor verkoop. Er staan nu nog heel wat flessen, maar wees er snel bij, want als ze op zijn is het weer wachten op een nieuw vlierbloesemseizoen!

Expositie "Het Oude Dorp"


Tot aan de zomerstop is de overzichtsexpositie Het Oude Dorp van De Bilt nog te bekijken. De expositie gaat over de geschiedenis, het heden en de toekomst van Het Oude Dorp. In de expositie hangt onder andere een prikbord waarop oude foto's geprikt kunnen worden van het oude dorp. Het bord is zich aardig aan het vullen, maar er kan zeker nog wat bij! Op donderdag 28 juni zal onder andere Dick Berkelaar komen vertellen over de tijd toen hij met zijn ouders boven hun melkwinkel woonde, de (melk)winkel waar ik nu chocolademelk en andere lekkernijen verkoop! Meer informatie is binnenkort te vinden op www.vereniginghetoudedorp.nl of vraag ernaar in de winkel! 

Taart van de maand

De taart van de maand juni is: aardbeienkwarktaart

De bodem is gemaakt van cashewnoot/abrikoos, daarbovenop een frisse kwarklaag en afgetopt met aardbeiengelei met echte stukjes aardbei! De taart is ook in zijn geheel te bestellen en smaakt extra lekker met een huisgemaakte, ijskoude limonade!


 

Vaderdagspecials

Cadeautjes genoeg in de winkel, maar speciaal voor vaderdag zullen er specials in ons assortiment te vinden zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke zelfgemaakte smeuïge whiskeyreep met Schotse Laphroaig? Lekker bij een kopje pittige mannenthee van Yogi Tea!

Dorpsmarkt 6 juli

Voor de vierde keer alweer wordt er een Dorpsmarkt gehouden op het Dorpsplein in de straat van onze winkel. Op de markt staan producenten uit De Bilt met fruit, groente, brood, vlees en andere producten. Ook kun je er ter plekke allerlei lekkers eten. Wij zullen er ook weer staan met een kraampje. De markt is van 15 tot 20 uur op vrijdag 6 juli. Kom ook sfeer proeven!

Agenda

28 juni:
Verhalen uit het oude dorp in combinatie met aanschuifeten in de Dorpsklep.

6 juli:
Dorpsmarkt. Meer informatie is te vinden op www.biltsheerlijk.nl/dorpsmarkt/

11-12 juli:
Zomervakantieleegverkoop

13 juli tot en met 16 augustus:
Zomerstop. De winkel is gesloten.

1 september:
Workshop op inschrijving in samenwerking met Agnes kruiden, informatie volgt

8 september:
Marktdag Dorpsstraat De Bilt

 
BonbonMargo
Dorpsstraat vo Steenstraat 42
3732 HJ De Bilt
Tel.: 06-15842972
Openingstijden: wo-do-vr 11-18 uur, za 11-17 uur, zo 13-17 uur
www.bonbonmargo.nl / margo@bonbonmargo.nl
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp