Copy
View this email in your browser

Even bijpraten

De laatste paar weken van de winkel zijn daar. Gek, maar voor mijzelf ook goed. Het zijn 10 mooie jaren geweest en het is tijd voor wat nieuws. Die enorme puzzel waar ik vorige nieuwsbrief over schreef is bijna gelegd. Volgende nieuwsbrief kan ik jullie vrijwel zeker meer vertellen. Nog eventjes geduld alstublieft en voor nu nog drie volle weken genieten van de passiebloem boven het terras die prachtig in bloei staat, gesprekjes, lekkers en al het fijns dat dit plekje te bieden heeft.

Stekjestafel

Weten jullie nog, de stekjesruiltafel die tijdens de coronalockdowns de winkel opfleurde? Laatst was ik koffie drinken bij een klant thuis en liet ze me zien hoe het gaat met de stekjes die ze toen geruild heeft, heel leuk om te zien! Om nog meer stekjes een nieuw thuis te geven heb ik voor deze laatste weken een tafel ingericht met stekjes, bloemzaad en gevouwen hartjes om gratis mee te nemen. 
 

Biltse streekmarkt

Wat was het weer gezellig op de Biltse Streekmarkt! Vrijdag 24 juni is de volgende markt, kom ook, er is van alles te doen en te koop en wij schenken koffie met lekkers.
 

Taart van de maand: Frambozencheesecake met witte chocolade

Smullen met deze heerlijke, smeuige, friszoete taart!
 

Uitverkoop

De komende weken ga ik verschillende artikelen afprijzen, kom dus nog even langs voor lekkers en cadeautjes met zachte prijsjes!

Vlierbloesemsiroop

Jaaaaa, er is weer vlierbloesemsiroop! Het was weer teamwork, Lars plukte, ik ving de afgeknipte bloesems en Sari lachte ons toe vanuit haar kinderwagentje met een vlierbloesemscherm in haar knuistje. In de keuken rook het al snel naar lente/zomer en nu hebben we dus weer vlierbloesemsiroop voor de verkoop. Hoera!

Agenda


24 juni 15.00-19.00 Biltse streekmarkt bij de Schaapskooi http://www.biltsestreekmarkt.nl

25 juni laatste dagje op het fijne Dorpsstraatplekje, kom voor die tijd nog even langs, dat vinden we gezellig!
 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp