Copy
View this email in your browser

Update van de maand

Jaaaa, jullie zien het goed. Er staan weer tafels en bankjes buiten! Tussen 12 en 6 uur is ons terrasje open voor wie even geen zin meer heeft in ToGo en wilt genieten van het zonnetje die zich steeds vaker laat zien, echt servies en iets fijns om te lezen.

Koningsdag was een leuke dag met lekker veel aanloop en gezelligheid. Er zijn nog goudsbloemzaadjes over dus wie zijn balkon, huistuintje of tuin oranje wil kleuren, voel je vrij om 1 of meerdere zakjes mee te nemen. 

Afgelopen week heb ik de winkel opnieuw ingericht, ook met enkele nieuwe producten, kom dus lekker langs voor zonnige prints, mooie moederdagcadeautjes, lekkers en gezelligheid!

Verder hebben Lars en ik besloten om nog even te gaan kamperen voor mijn buik zo dik is dat ik geen kant meer op wil en voor ons "nieuwe leven" begint. Vanaf woensdag 19 mei tot dinsdag 8 juni is de winkel gesloten. Vanaf woensdag 9 juni staan we weer voor jullie klaar.

Agenda:

Woensdag 19 mei tot dinsdag 8 juni gesloten.
Woensdag 9 juni
staan we weer voor jullie klaar!

Taart van de maand mei: Aardbeien-rabarbertaart

 Yes, het is weer tijd voor rabarber! De nieuwe taart van de maand is dan ook een heerlijke seizoenstaart: Aardbei-rabarbertaart. Friszoet van smaak met een bodem van dadel/kokos en amandel. Deze taart is lactosevrij, zonder gluten en suikerarm. Mmmm, dat wordt weer smullen!

Moederdag

Op zoek naar iets leuks voor moederdag of wil je iemand verrassen met iets lekkers/moois? Kom lekker langs om te snuffelen tussen de nieuwe producten, onder andere deze mooie mokken van illu-ster, met of zonder lekkers erin. Komende week ga ik ook harten van chocolade maken en verder ligt er natuurlijk ook allerlei ander moois en lekkers voor moeders en andere lieve,leuke mensen in mijn winkel.

Stickers

Vroeger had ik een schrift waarin ik stickers spaarde, de velletjes plakte ik er met pritstift in en dan kon het ruilen met andere kinderen beginnen.
Deze superleuke stickers van Illu-ster hadden niet misstaan in mijn schriftje. Mooi om in je agenda, op een brief/kaartje, zakje zaad, cadeautjes te plakken. Ook leuk om mee te sturen als klein cadeautje met een kaartje. 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp