Copy
View this email in your browser

Kleine terugblik op april


De weken voor pasen was ik druk met het maken van chocolade paasproducten. De chocoladekippen, chocoladehazen en grote chocolade-eieren vulden de winkel, diverse  marktkraampjes en zijn uiteindelijk beland op vele paastafels. Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn, zonnig en lekker paasweekend gehad.

 

Taart van de maand: Rabarber-aardbeitaart met amandel-kokosbodem.


De taart van de maand mei is een rabarber-aardbeitaart. Zoetzuur van de aardbei/rabarber met een bodem van knapperige amandel en kokos. Gluten- en lactosevrij en ook veganisten kunnen ervan smullen!

Nieuw product in het assortiment


Waterijsjes! Gemaakt van onze huisgemaakte limonades. Heerlijk verkoelend op hete dagen. Momenteel verkrijgbaar in de smaken aardbei, citroen en eentje met drie lagen van aardbei, citroen en mandarijn. 

Reisverhalen Nepal


Uhhh, tsja, bij het maken van de vorige nieuwsbrief heb ik iets te snel op verzenden gedrukt. Deel 1 van het Nepalverhaal was al veel verder af dan het stukje in de link die ik jullie stuurde, nu dus het complete deel 1, met foto's, hoera!


 

Agenda

  • Zaterdag 11 mei 14.00-16.00: Chocolademandala's maken bij de open dag van Agneskruiden.
  • Vrijdag 17 en 24 mei 16.30-17:30: Workshop "Spaghetti van Menetti" via Sjorscreatief.
  • Woensdag 22 mei: Workshop bloemschikken van Iris plukt.
  • 25-26 mei: kunstroute Beekk.
  • 26 mei: Zonnefestival op de Vrije School.

Sjors creatief: Spaghetti van Menetti.


Op vrijdag 17 en vrijdag 24 mei geef ik een bijzondere workshop voor kinderen. Tijdens de workshop lees ik voor uit "Spaghetti van Menetti", gaan we knutselen en iets lekkers maken. Opgeven kan via:

https://www.sjorssportief.nl/activiteiten

 

Kunstroute BeeKk


In het weekend van 25 en 26 mei zal de expositieruimte ingericht worden door vier kunstenaars die lid zijn van kunstkring BeeKk. Deze weekendexpositie is onderdeel van de kunstroute die kunstkring BeeKk elk jaar organiseert. Zie  http://www.kunstkringbeekk.nl/php/Kunstroute.php?page=3 voor meer informatie en de definitieve route.

Workshop bloemschikken


Op woensdag 22 mei geeft Iris van "Iris Plukt" een workshop bloemschikken in de winkel. Iris werkt uitsluitend met biologische bloemen en duurzaam materiaal. Tijdens deze workshop leer je hoe je een mooi veldboeket kunt schikken en na afloop gaat het boeket mee naar huis. Het belooft een heerlijke ochtend te worden waar je blij van wordt! Voor meer informatie: https://www.irisplukt.nl/workshop-bloemschikken/ 
Voorkeuren of afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp