Copy
View this email in your browser
Liefste yogi

pfoe, wat een wervelwind waren afgelopen dagen! Ik begon te timmeren aan outdoor yogalessen, jullie inschrijvingen liepen binnen, mijn lessen waren voorbereid... en toen kreeg ik de vraag van de gemeente om mijn activiteiten toch even on hold te zetten omdat er te veel onduidelijkheid is rond welke verenigingen wel/niet mogen heropstarten. Dat is een beslissing die ik respecteer en begrijp, maar uiteraard ook erg jammer vind. Ik keek er al zo naar uit jullie opnieuw in 'real life' te zien. We blijven geduld hebben :-)
Ik kies ervoor om de les van morgen te laten doorgaan, maar dan virtueel. We gaan live op instagram om 11u met een yin sessie van 45 minuten. Wil je graag meedoen, maar komt het uur niet uit? De video zal 24 uur actief blijven en we werken met het pay-what-you-want-principe.

Toegegeven: ik mis mijn job best hard. Mijn job als yogaleerkracht-met-mensen-voor-mij-op-de-mat, maar ook mijn job als violiste: het is drie maanden geleden dat ik nog op een podium stond. Ik kan me niet herinneren wanneer ik zo lang geen concerten had. Dat gemis leert me ook iets. Wat dan?

Waar mijn hart ligt. En dat wordt keer op keer bevestigd: dat ligt (onder andere) zo hard bij Yoga Conversations. Terwijl ik nu iets minder lessen geef, rond ik mijn basisopleiding lichaamsgerichte traumatherapie af. Start ik binnenkort met een bijkomende training; Contemporary Somatic Psychology: Research & Applications. Er bruist wat. En dat is mede dankzij jouw enthousiasme, warmte en steun.

Dankjewel daarvoor.
 
Charlotte
LIVE yin yoga op instagram, morgen, donderdag 21 mei. De video blijft daarna 24u beschikbaar. Stuur me hier een volgverzoek en krijg toegang tot deze - en binnenkort andere - lessen!
online lessen

Een online toolbox voor meer ruimte, rust en inspiratie. Ik nodig je uit: om niets te moeten, om ruimte te houden, om te luisteren, om je eigen weg te ontdekken, op jouw tempo en op jouw manier.

Ik stelde de inhoud speciaal samen voor deze uitzonderlijke tijd. Je kan het pakket (of (een) losse les(sen)) nog steeds bestellen: dit blijft beschikbaar.
bestellen
Wil je Yoga Conversations graag extra ondersteunen?

✓ deel deze nieuwsbrief met mensen die er iets aan zouden hebben
✓ shoutout op instagram of facebook (of schrijf een review)
Facebook
Instagram
Mail
Copyright © 2020 Yoga Conversations, All rights reserved.
Newsletter

Our mailing address is:
hello@yogaconversations.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Yoga Conversations · Oudenbos 1 · Meise 1860 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp