Copy
View this email in your browser
Liefste yogi

terwijl 2019 langzaam uitbolt en 2020 voor de deur staat, stond ik even stil bij alles wat de afgelopen maanden mij brachten. 

2019 vloog voorbij. Was een evenwicht zoeken tussen gas geven en op de rem gaan staan. Was naar binnen keren. Was meer vragen stellen dan zoeken naar antwoorden. Was grenzen stellen. Mensen verliezen.

Maar ook: ruimte vinden voor mezelf. Opnieuw mezelf durven zijn. Me kwetsbaar opstellen. Voelen waar het leven me naartoe trekt.
2020 wordt een verlengde hiervan. Ik schreef deze kernwoorden op: buikgevoel. vertrouwen. durven. springen. Toch weet ik niet wat het nieuwe jaar - en dat nieuwe decennium - zal brengen. 

Ik wens mezelf geen "schitterend" jaar toe. Net zoals ik dat jou niet wens. Ik wens je een authentiek jaar toe, met de nodige discomfort en groei. Met de nodige, gerichte vragen. Met zingeving. Dat je dicht bij jezelf mag blijven. Ik wens je mensen om je heen bij wie je jezelf kan zijn, in al je facetten. Ik wens je veerkracht om weer sterker uit moeilijke situaties te komen. Ik wens je het besef dat jij een geweldig mooi mens bent, dat het beste probeert te doen met de mogelijkheden die jij op dit moment, op deze plaats hebt.

Dag, 2019. Merci voor je mooie paden, hobbels, wijsheden en dolle avonturen.
 

Charlotte
op de mat 

bij Ohmama in Strombeek

➛ yin yang yoga op woensdagavond van 20u30-21u30
8, 15 & 29 januari, 19 februari, 11 & 18 maart 2020
[€12 per les]

➛ yin yoga op dinsdagavond van 20u30-21u30
14 & 28 januari, 4 & 11 februari, 17 & 24 maart 2020
[€12 per les]

bij La Vie Active in Nieuwenrode

➛ yin yoga op donderdagavond van 20u-21u

20 februari
[€10 met beurtenkaart of €12 losse les]

➛ yin yoga op zondagochtend van 10u30-11u30
22 maart
[€10 met beurtenkaart of €12 losse les]
privé- & bedrijfsyoga

Zoals altijd blijf je bij mij terecht kunnen voor 1-2-1 sessies en bedrijfsyoga, volledig op maat gemaakt. Interesse? Mail of bel even en we bekijken samen hoe ik je het best kan begeleiden. Contactgegevens vind je onderaan deze nieuwsbrief.
dromen. plannen. doen.

Misschien ken jij mij persoonlijk of volg je mij wel op instagram. In dat geval is het geen geheim voor je dat ik mijn hart helemaal verloor aan/in de bergen. Ik droom ervan om een yoga- & hike retreat te geven in de regio van mijn "tweede thuis". En laat ik die dromen nu stilaan beginnen omzetten in plannen. Eerst dichter bij huis, want België heeft ook prachtige stukken natuur. In 2020 komt er een yoga- & hike weekend! Yin yoga, meditatie, reflectie, rust & natuur. De groepen worden bewust klein gehouden. Heb jij interesse? Laat het me weten, dan word jij als eerste op de hoogte gebracht.
Facebook
Instagram
Mail
Copyright © 2019 Yoga Conversations, All rights reserved.
Newsletter

Our mailing address is:
hello@yogaconversations.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Yoga Conversations · Oudenbos 1 · Meise 1860 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp