Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
Jubileum
Beslisboom
Winter
10-minutengesprekken

Kalender
 Kreet van de week 
 Jubileum

Afgelopen woensdag mochten we juf Wilma Wijsbeek in het zonnetje zetten. Ze was op deze dag namelijk precies 25 jaar in het onderwijs en bij onze schoolvereniging PCPO-Rijssen werkzaam.

Een prachtige mijlpaal, waar we haar hartelijk mee willen feliciteren! De omstandigheden laten het niet toe om het uitgebreid te vieren, maar met een pakketje van de bakker hebben we haar toch weten te verrassen.
 Beslisboom

Onderstaande beslisboom kan u helpen om te beslissen of uw kind wel of niet naar school mag i.v.m. klachten die kunnen wijzen op het coronavirus, of vanwege een mogelijk risicocontact. U ontvangt deze beslisboom vandaag ook via de e-mail.
 Winter

Koning Winter is op bezoek in ons land en dat hebben we deze week gemerkt! Wát een dik pak sneeuw is er gevallen. Heerlijk om in te spelen, maar voor verkeersdeelnemers was het een behoorlijke uitdaging om veilig van A naar B te komen. Als je dan op locatie B bent aangekomen, is het niet vanzelfsprekend dat je ook weer makkelijk weg kunt komen. Er was een juf op locatie de Stroekeld wiens auto uitgegraven moest worden :-)

Op de schoolpleinen hebben de kinderen volop kunnen genieten van de sneeuw. Er is zelfs een echte iglo gebouwd! Zoekt u nog een fijn adresje om een nachtje te logeren? Misschien is hij nog wel beschikbaar voor u.

We hebben gemerkt dat afgelopen week een heel aantal kinderen veel eerder dan 8.20 uur op het schoolplein aanwezig was. We begrijpen dat met zo'n prachtig sneeuwdek het erg verleidelijk is om voor schooltijd nog even lekker buiten te spelen. Toch willen we u vragen om uw kinderen niet te vroeg naar school te sturen. De kinderen zijn vanaf 8.20 uur welkom op school en gaan gelijk bij aankomst op het plein naar binnen. I.v.m. de coronamaatregelen mag er voor schooltijd niet (gemengd) gespeeld worden op het plein.
 10-minutengesprekken

Vandaag heeft uw kind het eerste rapport van dit schooljaar ontvangen. Volgende week worden de online 10-minutengesprekken gevoerd. U ontvangt van de leerkracht van uw kind een linkje om in de meeting te kunnen komen.

We hopen met elkaar te kunnen spreken over het welbevinden en de ontwikkeling van uw kind. Normaal gesproken komen de uitslagen van de Cito-toetsen tijdens deze gesprekken ook altijd even aan bod, maar door de periode van online onderwijs zijn deze toetsen nu nog niet afgenomen. 


Bij de groepen 8 staan de verwijzingsgesprekken op de agenda. Deze gesprekken worden op school gevoerd, omdat er formulieren voor het voortgezet onderwijs ondertekend moeten worden. We houden hierbij rekening met de veiligheidsmaatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus.
 Kalender
 
 15 februari  10-minutengesprekken groep 0-7
 15 februari  Verwijzingsgesprekken groep 8
 16 februari  10-minutengesprekken groep 0-7
 16 februari  Verwijzingsgesprekken groep 8
 18 februari  Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
 19 februari  Alle leerlingen zijn vrij
 22-26 februari  Voorjaarsvakantie
 10 maart  Biddag
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2021 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp