Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
De eerste schoolweek
Fout in brochure oudercontact

Jubileum
Informatieavonden
Parro
Verjaardagsgeld
Ka
lender
 Kreet van de week 
 De eerste schoolweek 
 
De eerste schoolweek zit er al weer (bijna) op. Zo'n eerste week vliegt voorbij. Voor je het weet gaat de bel om het einde van de schooldag aan te kondigen.

Het was fijn om alle kinderen weer te mogen ontmoeten en om de vakantieverhalen te horen. Iedereen heeft tijd gehad om uit te rusten en de batterij weer op te laden voor het nieuwe schooljaar. Voor iedereen is het altijd even wennen om weer in het schoolritme te komen, maar zo aan het einde van deze eerste schoolweek hebben de meesten het schoolritme al weer te pakken.

 
We wensen iedereen een fijn schooljaar toe!
 Fout in brochure oudercontact

Helaas zit er een foutje in de brochure oudercontact die u deze week hebt ontvangen....

De data bij de verwachtingsgesprekken zijn niet correct. De verwachtingsgesprekken vinden plaats op de volgende data:

 
Groepen 0 t/m 7: donderdag 3, dinsdag 8 en donderdag 10 september.
Groepen 8: maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 oktober.

De gesprekken worden ingepland vanaf 16.00 uur.

Excuses voor het ongemak! Wilt u deze data aanpassen in de brochure die u deze week hebt gekregen? Alvast bedankt voor uw medewerking.
 Jubileum

Vandaag is een bijzondere dag voor meester Gert-Jan Korpershoek! Vandaag is hij op de kop af precies 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Vanmorgen hebben we hem verrast met een aardigheidje namens het team. We zullen op een later tijdstip, als de maatregelen rondom corona het toestaan, er in teamverband bij stilstaan.
 
Gert-Jan, van harte gefeliciteerd met dit jubileum! We hopen dat je nog vele jaren in het onderwijs werkzaam mag zijn!
 Informatieavonden

Naar aanleiding van de huidige situatie rondom het coronavirus in ons land, hebben we besloten om de informatieavonden niet door te laten gaan. We vinden het als team niet verstandig om nu met grotere groepen samen te komen. We willen graag zorgvuldig omgaan met zowel uw als onze eigen gezondheid.

De informatie die normaal gesproken tijdens de informatieavond met u gedeeld zou worden, komt nu in de week van 31 augustus t/m 4 september digitaal naar u toe.

We hopen op uw begrip voor dit besluit.
 Parro

Deze week werden een heel aantal ouders en wij als school geplaagd door een probleem in het systeem van Parro. Een deel van de ouders is het daardoor nog niet gelukt om actief te worden op Parro en gekoppeld te worden aan de groep van hun kind(eren). Daarnaast ziet een deel van de ouders dat de naam van de ouder is aangepast. 

Misschien is het goed om eerst even uit te leggen waar de problemen door veroorzaakt worden. ParnasSys heeft besloten dat het handiger zou zijn dat ouders nog maar één account nodig hebben om in te loggen bij alle producten van ParnasSys. Parro is onderdeel van ParnasSys, net zoals het ouderportaal van ParnasSys dat u gebruikt. Bij het samenvoegen van de accounts van Parro en het ouderportaal van ParnasSys wordt er in sommige gevallen problemen ervaren.

Vanuit de ParnasSys helpdesk is geadviseerd om onderstaand bericht naar ouders, die niet kunnen inloggen, door te sturen.

 
Beste ouder/verzorger,

Zou u, bij inlogproblemen, eens willen proberen om in te loggen op de computer via talk.parro.com? U kunt daar inloggen met de bestaande Parro gegevens. Zodra u bent ingelogd, krijgt u in Parro verdere instructies over het inloggen in de toekomst.

Ziet u de groep van dit jaar nog niet? Open dan naast Parro uw e-mail en klik nogmaals op de link in de uitnodiging die u hebt gekregen.

Lukt het inloggen niet? Wilt u dan eerst kijken bij 'hulp bij inlogproblemen'.

Blijft u toch inlogproblemen ervaren, wilt u dan een mail sturen naar support@parro.com, met in het bericht het e-mailadres van uw Parro-account, een korte beschrijving van het probleem waar u tegenaan loopt, een korte beschrijving van de acties die u al hebt gedaan om het probleem op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Loes Bulten
ParnasSys servicedesk


Lukt het u, ook na tussenkomst van ParnasSys, niet om in te loggen, wilt u dan contact opnemen met school? U kunt uw mail sturen naar ict@julianaschool.net. We zullen proberen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

We hopen dat we op zeer korte termijn alle ouders gekoppeld hebben op Parro, zodat iedereen het actief kan gebruiken.
 Verjaardagsgeld

Dit schooljaar sparen we het verjaardagsgeld voor Kika. We hebben dit doel gekozen omdat één van onze leerlingen in 2014 de diagnose kinderkanker heeft gekregen. Gelukkig is ze genezen verklaard, maar er zijn nog heel wat kinderen die dagelijks tegen deze nare ziekte vechten. Helpt u mee om een mooi bedrag bij elkaar te sparen dit schooljaar? Hieronder wat informatie over de aanleiding van de keus voor dit goede doel.

In 2014 stond voor Edwin en Karin Seppenwoolde de wereld op zijn kop toen hun tweejarige dochter Fay de diagnose kinderkanker kreeg. Een zeldzame vorm van leukemie maakte haar ernstig ziek. Dankzij de behandelingen met zware chemotherapie heeft ze de strijd tegen de kinderkanker gewonnen.

In 2020 heeft de familie Seppenwoolde een mijlpaal bereikt: Fay 5 jaar kankervrij. Wat een dankbaarheid!

Maar zij realiseren zich ook dat lang niet alle kinderen met kanker dit goede nieuws krijgen. Eén op de vier kinderen overlijdt namelijk aan de gevolgen van kinderkanker..... Dit moet én kan anders. Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) streeft ernaar om het overlevingspercentage van 75% te verhogen naar 95%. Dit doet zij o.a. door vernieuwend onderzoek naar de genezing van kinderkanker te financiëren. 

Om hun dankbaarheid te uiten voor het feit dat Fay genezen is, zet de familie Seppenwoolde zich in voor dit fantastische doel.

Samen met Richard Timmerman (vader van Lenn uit groep 1/2d) gaat Edwin een sportieve uitdaging aan: het fietsen van de Giro di KiKa. Dit is een 5-daags fietsevenement in de Dolomieten in Italië: 600 km en 16.000 (!) hoogtemeters. Hiermee proberen ze zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa. Zie 
https://www.girodikika.nl/vive-la-fay voor hun persoonlijke verhaal. Dit evenement zou afgelopen juni plaats hebben gevonden, maar i.v.m. corona wordt het verplaatst naar juni 2021.
 
Het afgelopen schooljaar zou op de Julianaschool een flessenactie voor KiKa worden gehouden, maar dit kon door corona helaas niet doorgaan. Dit jaar heeft de Julianaschool besloten om het verjaardagsgeld te gaan sparen voor KiKa. Als jouw kind jarig is, kun je in plaats van een traktatie voor de leerkrachten, geld geven voor Kika.


Elke dag sterft er in Nederland een kind aan kanker..... Dit moet anders!! Voor meer informatie zie website KiKa: www.kika.nl.
Alvast super bedankt! 
Edwin & Karin Seppenwoolde
Richard & Ellen Timmerman
 Kalender
 
 3 september  Verwachtingsgesprekken groepen 0 t/m 7
 8 september  Verwachtingsgesprekken groepen 0 t/m 7
 9 september  Alle leerlingen zijn vrij
 10 september  Verwachtingsgesprekken groepen 0 t/m 7
 5 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 6 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 7 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 8 oktober  Knikkerfeest groepen 0-4
 9 oktober  Knikkerfeest groepen 5 t/m 8
 12 – 16 oktober  Herfstvakantie
 19 oktober  Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2020 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp