Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
Thuisonderwijs

Geboren
Aanmelding nieuwe leerlingen
Kalender
 Kreet van de week 
 Thuisonderwijs

Afgelopen dinsdag hebben we allemaal vol spanning naar de persconferentie van de overheid gekeken. Welke maatregelen komen er op ons land en op het basisonderwijs af? Inmiddels is het duidelijk dat de basisscholen sowieso nog tot 22 januari dicht zitten. Er wordt nog onderzocht of het mogelijk is dat de basisscholen op 25 januari weer open gaan, maar dat is nog niet zeker. We hopen hier snel meer duidelijkheid over te krijgen.

Inmiddels hebben we er al 2,5 week thuisonderwijs op zitten. We merken dat iedereen zich inspant om er het beste van te maken. We hebben veel waardering voor iedereen die zich zo goed inspant!

De donderdag wordt de vaste dag voor aanmelding voor de noodopvang. Tijdens de lockdown kunt u hiervoor elke donderdag telefonisch contact opnemen met de school tussen 8.30 - 14.30 uur. Het telefoonnummer is 0548 - 636000 (doorkiesnummer 3). De noodopvang is alleen voor kinderen van ouders in cruciale beroepen tijdens de reguliere schooltijden.
 Geboren

Hoera, er is een baby geboren! Op 19 december is Viv geboren. Viv is het dochtertje van Kevin en Marjolein Smit. Ze heeft twee trotse grote broers: Joep (groep 1/2c) en Sef. Samen wonen ze op Dovenetel 16, 7463 EG.           

We wensen Kevin en Marjolein veel geluk en Gods zegen toe bij de opvoeding van hun kinderen!

 Aanmelding nieuwe leerlingen

N.a.v. het stukje 'aanmelding nieuwe leerlingen' in de weekbrief van vorige week zijn de eerste nieuwe leerlingen al aangemeld. Daar zijn we erg blij mee! 

Wordt uw kind tussen 1 augustus 2021 en 1 augustus 2022 vier jaar, wilt u uw kind dan vóór 3 februari 2021 aanmelden? Voor ons is het belangrijk dat we op tijd weten hoeveel nieuwe leerlingen er komen, omdat het aantal groepen en het aantal leerkrachten (de formatie) daarop wordt vastgesteld.

Kijk voor meer informatie over de schoolvereniging op www.pcporijssen.nl en voor meer informatie over de school op www.julianaschool.net.

Wilt u zich alvast aanmelden voor een rondleiding bij ons op school, dan kunt u mailen met aanmelding@julianaschool.net, of bellen met 0548 - 636 000.

 Kalender
 
 t/m 22 januari  Lockdown, scholen zitten dicht
 20 januari   Oudergebedsgroep
 28 januari  Open avond (op afspraak) en aanmelden nieuwe leerlingen
 2 februari  Open avond (op afspraak) en aanmelden nieuwe leerlingen
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2021 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp