Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
Kamp groep 8
Versoepelingen

 
Schoolfotograaf
Kalender
 Kreet van de week 
 Kamp groep 8

Afgelopen woensdag is groep 8b op kamp gegaan. De kinderen en de leerkrachten hadden er al weken lang naar uitgekeken! 

Woensdagochtend groeide de stapel bagage in de aanhanger al snel uit tot een heuse berg. Met het wisselvallige weer in het vooruitzicht was het nodig om op alles voorbereid te zijn en de tassen waren dan ook goed volgepakt.

Na nog een laatste knuffel te hebben gegeven aan hun uitzwaaiende vader of moeder, stapten de kinderen op de fiets richting Lemele voor drie dagen pret en plezier. Rondom de kampeerboerderij en in Ommen hebben ze allerlei activiteiten gedaan en genoten van elkaars gezelschap. In de loop van deze dag komen de kinderen, waarschijnlijk flink moe, terug.

Volgende week gaat eerst groep 8a en daarna groep 8c op kamp. We wensen de kinderen en de leerkrachten die meegaan drie fijne dagen toe!
 Versoepelingen

Gelukkig dalen de corona besmettingscijfers de laatste weken in ons land. We zijn hier dankbaar voor! Dat maakt dat we als school een stapje durven zetten richting versoepelingen.

Vanaf maandag 31 mei mogen kinderen in de praktijkklas, plusgroep, cocongroep en structuurgroep weer onderling mengen en kunnen we voor deze groepen met de oorspronkelijke roosters gaan werken.

Als deze versoepeling goed gaat, overwegen we om vanaf 21 juni ook weer groepjes kinderen te laten mengen bij de onderwijsassistenten op de leerpleinen.  

Langzamerhand hopen we zo terug te kunnen keren naar 'normale' omstandigheden.
 Schoolfotograaf

Deze week hebben de kinderen, die op de foto zijn gekomen bij de schoolfotograaf, een inlogkaart mee naar huis gekregen. Via die inlogkaart kunt u schoolfoto's bestellen, als u dat wilt.

We hadden tot deze week nog geen besluit genomen over het door laten gaan van de broertjes/zusjes foto's. We hebben deze week de knoop doorgehakt dat we het voor dit schooljaar nog niet zien zitten om in een korte tijd veel kinderen met hun ouders op school te ontvangen voor de foto's.

We weten uit ervaring dat het maken van de broertjes/zusjes foto's veel drukte oplevert in de school, waarbij er veel contactmomenten zijn. In het belang van het onderwijs kiezen we liever voor de versoepelingen zoals deze in het item hierboven beschreven zijn.

 Kalender
 
 31 mei – 2 juni  Kamp groep 8a, groep 1/2c en 1/2d vrij
 2 – 4 juni  Kamp groep 8c, groep 1/2e en 1/2f vrij
 7 juni  MR-vergadering
 23 juni  Schoolreizen groepen 0 t/m 6, onder voorbehoud
 24 juni  Schoolreis groepen 7, onder voorbehoud
 25 juni  Rapport 2 mee
 29 juni  Evaluatiegesprekken groepen 0 – 7
 1 juli  Evaluatiegesprekken groepen 0 – 7
 5 juli  Afscheidsavond groep 8b
 6 juli  Afscheidsavond groep 8c
 7 juli  Afscheidsavond groep 8a
 8 juli  Laatste schooldag
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2021 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp