Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
Geboren
Parro
Verwachtingsgesprekken
Ontruimingsoefening
Kalender
 Kreet van de week 
 Geboren

Hoera, het is feest! Op 20 augustus is Abe Jan geboren. Abe is de derde zoon het gezin van de familie Voortman. Zijn grote broers zijn Sef (groep 3c) en Fos, samen met vader Jan en moeder Anne wonen ze op Hooiweg 1, 7462 SL.                         

We wensen dit gezin veel geluk en Gods zegen toe bij de opvoeding van hun kinderen!

 Parro

Inmiddels zijn bijna alle ouders bereikbaar via Parro. Daar zijn we blij mee, want Parro is voor ons een belangrijk communicatiemiddel tussen school en ouders. In de achterliggende periode zijn er vernieuwingen bij Parro doorgevoerd, wat in de eerste schoolweek tot een aantal problemen heeft geleid. Parro heeft inmiddels een aantal 'bugs' in het systeem weten op te lossen, waardoor het voor bijna iedereen weer mogelijk is om via Parro te communiceren.

Wat ook veranderd is en wat niet opgelost kan worden is de wisseling van de achternaam van de moeder als u in Parro een berichtje stuurt. Als moeders een berichtje sturen, komt hun meisjesnaam in beeld te staan en niet meer hun huwelijksnaam. Dit is niet aan te passen. 

Voor ons als leerkrachten is dat soms best wel even lastig, omdat we niet van elke moeder de meisjesnaam uit ons hoofd weten. Zou u daarom bij het communiceren met de eigen leerkracht in het berichtje even de naam van uw kind willen noemen? Als u communiceert met één van de IB-ers of leden van het MT, zou u dan de voor- en achternaam en de groep van uw kind willen noemen? Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!
 Verwachtingsgesprekken

Gisteren zijn we begonnen met de verwachtingsgesprekken in de groepen 0 t/m 7 en volgende week gaan we daar mee verder.

Door goed te letten op de onderlinge afstand, kunnen we op een veilige manier gesprekken met elkaar voeren. We vinden het fijn om weer tegenover ouders te kunnen zitten om met elkaar te kunnen spreken! We hopen op deze manier alle ouders aan het begin van dit nieuwe schooljaar te spreken.
 Ontruimingsoefening

Misschien heeft u het wel van uw kind gehoord, deze week hebben we twee keer een ontruimingsoefening gehouden. Het geluid van de slow whoop galmde door de school. Met zoveel kabaal, wil iedereen graag het gebouw verlaten.

Afgelopen maandag was de eerste keer en vandaag hebben we voor de tweede keer geoefend. Door twee oefeningen in één week te doen, kunnen we de tweede keer 'de puntjes op de i zetten'. Iedereen weet nu weer precies hoe te reageren als het brandalarm af gaat. 
 Kalender
 
 8 september  Verwachtingsgesprekken groepen 0 t/m 7
 9 september  Alle leerlingen zijn vrij
 10 september  Verwachtingsgesprekken groepen 0 t/m 7
 5 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 6 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 7 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 8 oktober  Knikkerfeest groepen 0-4
 9 oktober  Knikkerfeest groepen 5 t/m 8
 12 – 16 oktober  Herfstvakantie
 19 oktober  Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2020 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp