Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
Knikkerfeest
Geboren
Vacature onderwijsassistent
Enquête
Kalender
 Kreet van de week 
 Knikkerfeest

We sluiten vlak voor de herfstvakantie, elk elk schooljaar weer opnieuw, de eerste periode van het schooljaar af met het knikkerfeest. Overal in de school hoor je geluiden van rollende knikkers en  tikkende knikkers die tegen elkaar aankomen. Ingespannen worden de knikkers nagekeken en als ze de grote bonk raken, dan gaat er een luid gejuich op.

Volgende week is het herfstvakantie. De kinderen hebben een weekje vrij. Lekker de tijd om door het bos te struinen, paddenstoelen te zoeken of in plassen te stampen. Ook op maandag 19 oktober zijn de kinderen nog vrij, dan heeft het team een (online) studiedag.

Normaal gesproken vindt er na elke vakantie een hoofdluiscontrole plaats, maar dat gaat i.v.m. de coronamaatregelen niet door. Wilt u uw kinderen thuis zelf goed controleren en een evt. besmetting doorgeven aan de leerkracht?

We wensen iedereen een fijne herfstvakantie toe!
 Geboren

Deze week mogen we maar liefst drie geboortes vermelden!

Op 17 september is James Joah geboren. James is het zoontje van Ramon en Suzanne Mensink, zijn grote zussen zijn Lynn (groep 1/2c) en Lauren. Samen wonen ze op Lepelaar 11, 7463 AZ.
           

Op 1 oktober is Noud Thomas geboren. Noud is het zoontje van Hetty en Tom van 't Rood, zijn grote broers zijn Mats (groep 1/2d) en Siem (groep 0/1a). Samen wonen ze op Fluitekruid 45, 7463 EE.    

Ook op 1 oktober is Max geboren. Max is het zoontje van Richard en Joanne Voortman. Zijn grote broer is Teun (groep 1/2e) en zijn grote zus is Tess. Samen wonen ze op   Erve Geusendam 4, 7463 CS.  

We wensen deze gezinnen veel geluk en Gods zegen toe bij de opvoeding van hun kinderen!

 Vacature onderwijsassistent

Heb jij 'oog en hart' voor leerlingen? Geniet je van zowel groepsactiviteiten als activiteiten met individuele leerlingen? Bezit je goede pedagogische vaardigheden en ben je flexibel?

Dan hebben wij wellicht een mooie vacature voor je, namelijk die van onderwijsassistent in de invalpool van PCPO Rijssen. Er is vanuit de invalpool direct de mogelijkheid om voor langere tijd op de Julianaschool te werken.

Kijk op www.pcporijssen.nl voor de hele vacaturetekst.

 Enquête

Een paar weken geleden heeft een groepje studenten zich via de weekbrief voorgesteld aan u. Ze vertelden over een praktijkopdracht die bij ons op school uitgevoerd gaat worden. Ze willen in het kader van deze praktijkopdracht na de herfstvakantie een enquête onder ouders uitzetten. Hieronder leggen ze vast het e.e.a. aan u uit.

Zoals u een tijdje terug heeft kunnen lezen in de weekbrief, zijn wij, studenten van Hogeschool Viaa, bezig met een praktijkopdracht in onze minor over gezonde voeding. In het kader van onze praktijkopdracht doen wij een oriënterend onderzoek om de visie van ouders, leerkrachten en kinderen op gezonde voeding in kaart te brengen. Wij zijn geen beleidsmakers, maar doen puur ons onderzoek vanuit de minor op school.  

In de afgelopen weken hebben we ons al verdiept in de theorie wat betreft het onderwerp, maar het lijkt ons ook erg leuk en nuttig om de mening van u mee te nemen in ons onderzoek. 

Binnenkort kunt u als ouder via de mail een enquête verwachten, waarin wij een aantal vragen zullen stellen met betrekking tot de voeding van uw kind(eren). 

De gegevens van u zijn anoniem, dus niet zichtbaar voor ons en anderen. Nadat wij ons onderzoek hebben afgerond zullen de ingevulde enquêtes vernietigd worden. 

Wij zijn nog met de Julianaschool in overleg over hoe we de enquêtes voor de kinderen en de leerkrachten gaan vormgeven. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen wij dit met u delen.  

Het zal voor ons onderzoek heel nuttig zijn als wij uw respons ontvangen! 

Met vriendelijke groet,
Anna van Renselaar
Joëlle van der Lek
Marieke de Rijke
 Ylona Platzer

 Kalender
 
 12 – 16 oktober  Herfstvakantie
 19 oktober  Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
 4 november  Dankdag
 18 november  Studiedag PCPO, alle leerlingen zijn vrij
 19 november  10-minutengesprekken groep 0 - 8
 23 november  MR vergadering
 24 november  10-minutengesprekken groep 0 - 8
 27 november  Sinterklaasfeest groep 0-4
 4 december  Sinterklaasfeest groep 5-8
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2020 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp