Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
Bruiloft juf Margriet
GGD Twente
Goede doelen
Corona
Kalender
 Kreet van de week 
 Bruiloft juf Margriet
 
Aanstaande donderdag, 1 oktober, is het een heel speciale dag voor juf Margriet Abbingh. Zij gaat deze dag namelijk trouwen met haar Gerald.

Juf Margriet en Gerald zijn al weken bezig met van voorbereiding op hun trouwdag, maar dat zijn de kinderen van groep 7b ook. Ze hopen juf Margriet en Gerald op hun trouwdag te verrassen.


De kinderen van groep 7b en de teamleden zijn uitgenodigd voor de kerkdienst en voor het feest daarna. Om de kinderen van groep 7b op tijd bij de kerk te krijgen, gaat de school voor de groepen 5 t/m 8 op donderdag 1 oktober om 14.15 uur uit.

Vindt u het leuk om de trouwdienst te volgen, dan kan dat online via de website van de Hervormde Gemeente Rijssen: https://www.hervormdrijssen.nl/kerkdiensten.

We wensen juf Margriet en Gerald een mooie trouwdag toe!
 GGD Twente

Van de GGD Twente hebben wij vernomen dat het gezondheidsonderzoek van 5-jarigen wat anders van opzet zal zijn dan voorheen:

  • 5-jarigen worden uitgenodigd voor een gezondheidsonderzoek, er wordt gewerkt met leeftijdscohorten, niet meer met groepscohorten;
  • het kind wordt samen met de ouder uitgenodigd voor het gezondheidsonderzoek;
  • het gezondheidsonderzoek vindt plaats op een locatie waar zowel een doktersassistente als een jeugdarts tegelijkertijd aanwezig zijn.
De voordelen van deze verandering voor ouders en kind zijn:
  • de ouder kan zijn/haar vragen gelijk stellen;
  • de evt. zorgbehoefte en ondersteuning wordt gezamenlijk ingeschat;
  • indien nodig kan de ouder met het kind gelijk bij de jeugdarts terecht.
Voor meer informatie over je jeugdgezondheidszorg van GGD Twente verwijzen wij u naar: https://www.ggdtwente.nl/contact/jeugdgezondheid.
 Goede doelen
 
De afgelopen tijd zijn een aantal kinderen uit groep 7c actief aan de slag gegaan om extra geld bij elkaar te sparen voor goede doelen. De kinderen hebben een soort  van rommelmarkt gehouden. Voor het zendingsproject in Hongarije hebben ze € 14,75 bijeen gespaard en voor Kika € 5,40. Het geld werd door werd door Mayke en Marit overhandigd.

We vinden het geweldig dat de kinderen zich op deze manier inzetten om zo andere kinderen in nood te helpen!
 Corona

Gisteren heeft u een mail ontvangen met daarin een beslisboom voor verkouden kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Dat verkouden kinderen t/m 12 jaar, onder voorwaarden, naar school mogen is een versoepeling van de maatregelen rondom corona. Helaas geven de besmettingscijfers op landelijk niveau geen reden tot juichen. De laatste paar weken neemt het aantal besmettingen toe, ook in de gemeente Rijssen-Holten zijn er in de laatste weken weer een aantal besmettingen aan het licht gekomen.


Mocht er in uw huishouden iemand positief getest zijn op corona, dan geldt er een quarantaineplicht voor het hele huishouden. Huisgenoten moeten thuis blijven tot 10 dagen na het laatste contact met de patiënt met COVID-19. Als het niet lukt om thuis 1,5 meter afstand te houden, dan moeten de huisgenoten nog 10 dagen in quarantaine, nadat de COVID-19 patiënt 24 uur helemaal klachtenvrij is. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van het RIVM: https://lci.rivm.nl/informatiebriefhuisgenootthuis.
 Kalender
 
 1 oktober  Trouwdag juf Margriet en Gerald
 2 oktober  Voorleeswedstrijd groepen 5 t/m 8
 5 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 6 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 7 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 8 oktober  Knikkerfeest groepen 0-4
 9 oktober  Knikkerfeest groepen 5 t/m 8
 12 – 16 oktober  Herfstvakantie
 19 oktober  Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
 4 november  Dankdag
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2020 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp