Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
Oudergebedsgroep
Geboren
Studenten
Kalender
 Kreet van de week 
 Oudergebedsgroep

De oudergebedsgroep heeft gevraagd om onderstaande met u te delen.

Graag willen we jullie dit nieuwe schooljaar uitnodigen om met ons mee te bidden en danken.  

We willen God deze ochtend vragen om hulp en kracht voor leerlingen en leraren die dit schooljaar net gestart zijn! 

Hij zegt: "Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank Hem in al uw gebeden."

Kom je ook vrijdag 25 september mee bidden? We beginnen om 8.30 uur. I.v.m. de RIVM corona richtlijnen, bidden we in groepjes van 6 mensen in huis. Je kunt je aanmelden op gebedsgroep@julianaschool.net

 Geboren
 
Deze week mogen we de geboorte van twee kinderen vermelden. 

Op 31 augustus is Nore Hanne geboren. Nore is het zusje van Noud (groep 1/2c) en Pim en het dochtertje van Wesley en Marloes van Pijkeren. Samen wonen ze op Pastinaak 25, 7463 CX.

Op 13 september is Levi geboren. Levi is het broertje van Isaac (groep 1/2b) en Abel en het zoontje van Rutger en Hananja Grootewal. Samen wonen ze op Herderstasje 37, 7463 EA.
                         
We wensen deze gezinnen veel geluk en Gods zegen toe bij de opvoeding van hun kinderen!
 Studenten
In de vorige weekbrief schreven we al dat er dit schooljaar opnieuw een aantal studenten bij ons op school aanwezig zijn om met en van ons te leren. Vandaag wil een 4-tal studenten van Hogeschool Viaa zich via de weekbrief aan u voorstellen. Zij gaan in het kader van een minor een praktijkopdracht op onze school uitvoeren.

Geachte leerlingen en ouders,

Sinds september van dit jaar zijn wij, 4 studenten van Hogeschool Viaa in Zwolle, begonnen met de minor 'interprofessioneel werken in het jeugddomein'. Het doel van deze minor (bijvak) is in kaart brengen hoe er over gezonde voeding wordt gedacht. Daarbij hoort een praktijkopdracht die wij gaan uitvoeren op de Julianaschool in Rijssen.

Allereerst zullen wij ons even voorstellen.

Mijn naam is Ylona Platzer. Ik ben 19 jaar en ik woon in Wachtum. Momenteel zit ik in het derde leerjaar van de verpleegkunde opleiding aan Hogeschool Viaa. Ik heb voor deze minor gekozen, omdat het mij interessant lijkt om te werken met verschillende disciplines buiten de directe zorgsector. Ik ben benieuwd welke rol een verpleegkundige kan spelen op een basisschool en sta open om vanuit andere perspectieven te kijken.

Ik ben Marieke de Rijke. Ik ben 19 jaar en ik woon in Zwolle. Ook ik zit in het derde leerjaar van de verpleegkunde opleiding aan Hogeschool Viaa. Ik heb al van kleins af aan gezegd dat ik heel graag met kinderen zou willen werken, vandaar dat ik ook voor deze minor heb gekozen. Ik hoop dat ik na deze minor heb gezien en geleerd hoe er interdisciplinair samen wordt gewerkt in het jeugddomein en dat ik ook vanuit andere perspectieven heb kunnen kijken dan alleen vanuit mijn rol als verpleegkundige.

Ik ben Anna van Renselaar en ben 19 jaar oud. Ik woon in Nunspeet en volg nu het derde jaar van de opleiding tot verpleegkundige aan Hogeschool Viaa in Zwolle. Met mijn medestudenten ben ik nu bezig met de minor die gaat over kind en jeugd. Ik vind het erg leuk om een kijkje te nemen in dit werkveld en kan zo ook meer kennis op doen als het gaat om het werken met kinderen. Ik kijk er naar uit om deze praktijkopdracht uit te voeren op de Julianaschool!

Ik ben Joëlle van der Lek en ik ben 21 jaar oud. Ik woon op kamers in Zwolle en ben nu vierde jaars PABO student. Ik wilde altijd graag met kinderen werken en vind studies als verpleegkunde en social work ook erg interessant, daarom lijkt mij deze minor erg leuk! Ik vind het mooi om te zien hoe je samen kunt werken en van elkaar kunt leren als je de verschillende disciplines combineert. We hebben al een kijkje mogen nemen op de Julianaschool en zijn erg enthousiast om aan de slag te gaan!

De praktijkopdracht zal gaan over gezonde voeding met betrekking tot het thema 'gezonde school'. Het lijkt ons leuk om dit samen met jullie te doen. Daarom zullen wij binnenkort een enquête opstellen voor ouders en leerkrachten met betrekking tot (gezonde) voeding. Ook lijkt het ons erg leuk om een project te doen met een aantal kinderen. Wanneer we graag met uw kind in gesprek  willen gaan, zullen we u van te voren om toestemming vragen.

Wij hopen dat u de enquête voor ons in wilt vullen, zodat wij kunnen zien hoe u denkt over (gezonde) voeding en wat voor invloed dat zou kunnen hebben op het leergedrag. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groeten,
Anna, Joëlle, Marieke en Ylona

 Kalender
 
 21 september  MR-vergadering
 2 oktober  Voorleeswedstrijd groepen 5 t/m 8
 5 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 6 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 7 oktober  Voorlopige verwijzingsgesprekken groepen 8
 8 oktober  Knikkerfeest groepen 0-4
 9 oktober  Knikkerfeest groepen 5 t/m 8
 12 – 16 oktober  Herfstvakantie
 19 oktober  Studiedag team, alle leerlingen zijn vrij
 4 november  Dankdag
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2020 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp