Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
Welkom terug

 
Nieuwe huisstijl
Regels en afspraken rondom corona

 
 Kreet van de week 
 Welkom terug
 
De vakantie zit er al weer op.... Zes weken vliegen voorbij, zeker als het prachtig weer is. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad, thuis of op reis.
 
Aanstaande maandag worden de kinderen om 8.30 uur op school verwacht. De schooltijden worden weer zoals vanouds, zoals voordat de coronamaatregelen werden ingevoerd. 
 
We heten voor het eerst de peuters en de juffen van de peuteropvang van 'de Kindertuin' ook welkom bij ons op school. Met ingang van volgende week gaat 'de Kindertuin' peuteropvang aanbieden op locatie 'de Stroekeld'.
 Nieuwe huisstijl

U heeft vast al wel gezien dat deze weekbrief een wat ander 'gezicht' heeft dan de laatste weekbrief die u hebt ontvangen. We gaan vanaf vandaag werken met een nieuwe huisstijl.

In het logo ziet u de 'oude bekende' beeldmerken nog steeds terug: de rups, de vlinder en het water. Alleen nu wat strakker vormgegeven. De rups staat voor het kind dat zich bij ons op school mag ontwikkelen tot prachtige vlinder. De watergolf verwijst naar het Levend Water dat we allemaal nodig hebben. De rups vormt samen met het water een hand, van waaruit de vlinder wegvliegt. We laten kinderen, als ze bij ons van school afgaan, uitvliegen; de toekomst tegemoet.
 Regels en afspraken rondom corona

Het coronavirus heeft ons land helaas nog niet verlaten. We gaan daarom verder met de maatregelen die we voor de zomervakantie al hadden doorgevoerd. We willen hier even een korte opsomming van een aantal belangrijke regels geven, zodat we maandag goed van start kunnen gaan:
  • De 1,5 meter maatregel blijft gelden voor volwassenen onderling. Kinderen hoeven niet per se 1,5 meter afstand tot volwassenen te bewaren, maar waar dat kan is het wel prettig om toch te doen.
  • Kinderen worden tot aan het plein/de deur gebracht, ouders komen alleen op afspraak in de school.
  • Handen veelvuldig wassen en het gebruik van desinfecterende gel, blijft het devies.
  • Er zal geen hoofdluiscontrole plaatsvinden, omdat er dan teveel ouders tegelijkertijd in de school komen. Wilt u uw kind zelf thuis goed controleren?
  • In de vakantie zijn er heel wat kinderen jarig geweest en ze staan vast te popelen om het ook op school te vieren. Wilt u voorverpakte traktaties, of heel fruit meegeven als traktatie (bijv. ijsje of een banaan).
We denken als team nog na of het wel verstandig is om de aangekondigde informatieavonden door te laten gaan, nu het aantal besmettingen met corona weer oploopt en heel veel mensen terug zijn gekomen van vakantie. In de volgende weekbrief zullen we hier meer over schrijven.
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2020 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp