Copy

Beste <<First Name>>,


In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen: (klik voor navigatie)
Kreet van de week
Goede Vrijdag en Pasen
MR-verkiezing
Verkeersexamen
Kalender
 Kreet van de week 
 Goede Vrijdag en Pasen

In de afgelopen weken hebben we ons, samen met de kinderen, voorbereid op Goede Vrijdag en Pasen.

Morgen, Goede Vrijdag, mogen we stil staan bij de kruisiging en sterven van de Here Jezus op Golgotha. De Here Jezus stierf nadat Hij, op aandringen van het Sanhedrin, door Pontius Pilatus ter dood was veroordeeld. Hij werd bespot, mishandeld en vernederd voor Hij stierf aan het kruis. Zijn lijden en sterven was echter broodnodig om onze zonden te verzoenen, om de relatie tussen God en de mensen te herstellen. Om het weer goed te maken tussen God en de mensen.

Aanstaande zondag is het Pasen. We mogen dan vieren dat de Here Jezus uit de dood is opgestaan. In de vroege ochtend, op de eerste dag van de week, nadat de Here Jezus was gekruisigd, waren er vrouwen op weg naar het graf van de Here Jezus, om Zijn lichaam te verzorgen. Als ze zijn aangekomen bij het graf, zien ze dat de grote steen, die het graf zou moeten afsluiten, is weggerold. Ze schrikken! Zou er iemand het lichaam van de Here Jezus hebben gestolen? Dan verschijnt er een engel bij het graf die hen vertelt dat de Here Jezus niet meer bij de doden gezocht moet worden, maar dat Hij is opgestaan en dat Hij leeft!

Gisteravond mochten we met de kinderen van de groepen 5 t/m 8 op school het paasfeest vieren. De ouders konden inloggen bij de groep van hun eigen kind en de viering meekijken. Mocht u het thuis toch niet goed hebben kunnen volgen, of wilt u de viering graag nog een keer terugkijken of voor het eerst zien, dan kan dat door op onderstaand filmpje te klikken.
 MR-verkiezing

De MR heeft gevraagd onderstaand bericht met u te delen.

De uitslag van de MR-verkiezing is bekend. Er hebben 207 ouders/verzorgers een stem uitgebracht. We willen deze ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor het uitbrengen van hun stem! Fijn dat u uw betrokkenheid op onze school op deze manier laat blijken.

De meeste stemmen zijn gegaan naar Jolijn van der Plas. Jolijn komt vanaf 1 augustus onze MR als ouder-lid versterken, we nemen dan afscheid van Mirjam ten Brinke. We heten Jolijn van harte welkom binnen onze MR!
 Verkeersexamen

Wat vonden veel kinderen uit de groepen 7 het spannend: deelnemen aan het theoretisch verkeersexamen. Gelukkig kunnen we u meedelen dat de kinderen zijn geslaagd en dat ze hun diploma inmiddels in ontvangst hebben kunnen nemen. We willen de kinderen van harte feliciteren met hun behaalde diploma!
 Kalender
 
 2 april  Goede Vrijdag, alle kinderen zijn vrij
 4 en 5 april  Pasen
 14 april  De grote rekendag
 19 april  Schoolfotograaf
 20 april  Schoolfotograaf
 23 april  Koningsspelen
 23 april  Oudergebedsgroep
 27 april  Koningsdag, alle kinderen zijn vrij
 3 – 7 mei  Meivakantie
Het team van de Julianaschool wenst u
Email
Website
YouTube
Twitter
Copyright © 2021 Julianaschool, Alle rechten voorbehouden.


Wilt u onze e-mails niet meer ontvangen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of u uitschrijven van deze mailing.

Email Marketing Powered by Mailchimp