Copy
De komende jaren wordt er door de overheid extra geïnvesteerd in techniekonderwijs op het vmbo. De subsidie voor onze regio, aangevraagd door het Morgen College uit Harderwijk en het Nuborgh College Oostenlicht uit Elburg, wordt geïnvesteerd in zes ontwikkellijnen en twee speerpunten. De ontwikkellijnen zijn: instroom vanuit het basisonderwijs, techniek in de onderbouw vmbo, keuzevakken met het bedrijfsleven, doorlopende leerlijn naar het MBO, techniek in de TL en professionalisering docenten. De twee speerpunten zijn: beeldvorming en liaisonfunctie. In deze nieuwsbrief delen we graag elke keer een paar resultaten met u. Dit keer staan: de samenwerking met de Carrosseriefabriek, het TechLab in Harderwijk, het team van de TechLabs en het uitdelen van de STO plaquette in de regio centraal.
Dit schooljaar (‘20/21) is de samenwerking gestart tussen het Morgen College en de Carosseriefabriek, beide in Harderwijk. Leerlingen van de bovenbouw basis/kader (leerjaar 4) met het profiel Mobiliteit & Transport (M&T) gaan elke woensdagochtend naar de Carosseriefabriek om met hun keuzevak Carrosseriebouw in de praktijk bezig te zijn. De vakleerkrachten  M&T, Fijko Verheul en Ben Dekker, zijn enthousiast over de samenwerking. Roel Teune, teamleider van het Morgen College vertelt er graag meer over. Lees verder ...
Meteen op de hoogte zijn? Volg ons op LinkedIn
Wilco Leeflang, directeur Nuborgh College Oostenlicht en Edwin Blok, directeur Morgen College reiken de komende periode de STO plaquette uit aan de stakeholders van Sterk Techniekonderwijs Noordwest Veluwe. Eind december heeft Gerard Mulder, manager aftersales bij Broekhuis Harderwijk, de eerste plaquette in ontvangst genomen. Zie het bericht 'in het nieuws' onderaan deze nieuwsbrief. 
TechLab
De signing voor de buitenkant van het TechLab in Harderwijk is ontworpen door communicatiebureau Inzpire uit Harderwijk. Een mooi, speels en eigentijds ontwerp, waardoor ook aan de buitenkant goed zichtbaar wordt, dat er een TechLab aanwezig is!  
Ontmoet het TechLab team
De mensen achter de TechLabs in de regio zijn: Wendy Raaf (alle locaties), Ilhan Spiekman (Harderwijk), Sjaak van Riesen (Nunspeet), Rolf Knol (Nunspeet) en Bianca Pheijffer (Elburg).  Klik hier om ze beter te leren kennen.
In het nieuws, klik op de foto voor het artikel.
Website
Email
LinkedIn
STERK TECHNIEKONDERWIJS NOORDWEST VELUWE.
EEN SAMENWERKING VAN: 
 
                                                
 
 
                                        
Copyright © 2021 Sterk Techniekonderwijs, All rights reserved.

Ons adres is:
Sterk Techniekonderwijs
Kruidenlaan 1
Elburg, Gelderland 8082 CA
Netherlands

Add us to your address book


Secretariaat Sterk Techniekonderwijs
Jolanda Overdijk / joverdijk@nuborgh.nl

Fotograaf TechLab team en plaquette STO:
Frea Kroese / info@freativefotografie.nl

Aanpassen hoe u deze mails ontvangt?
U kunt: uw voorkeur bijwerken of uitschrijven van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp