Copy
Kedves Követőnk!

Tudjuk, hogy a koronavírus 2020-ban felülírja a szokásainkat és mindannyiunk számára megnehezíti az egymással való kapcsolódást. Azonban van valami, aminek egyenesen jót tett ez a pandémia: tovább erősödött a kísérletező kedvünk - nyitás új dolgok felé!

Az Afázia Egyesületbe járók és az Egyesület munkatársai is egyre gördülékenyebben vesszük az online világ újabb és újabb kihívásait! A Zoom angol felületének használatától, a Zoom-os fehér táblán keresztül a break-out room-okig (a sok szereplős hívásokon belüli kis szobák, néhány résztvevővel) mindent megtanulunk együtt!

Ennek megfelelően most is egy új online kísérlettel szeretnénk téged kimozdítani a bezárkózottságból, a társak fájó távollétéből. Szeretnénk a semminél mégiscsak valami sokkal többet, a sorstárs közösség virtuális jelenlétét biztosítani számodra a két ünnep között!

Fogadd szeretettel az Afázia Egyesület Ünnepi Kalendáriumát! 
8 kalendáriumi ablakot nyithatsz ki december 22-e és január 4-e között, melyek mind valami kedvességet, vagy épp érdekességet rejtenek!

A ünnepek alatt bármikor kinyithatod az ablakokat (piros gombok), visszatérhetsz hozzájuk, és ezt az e-mailt is átküldheted a barátaidnak, családtagjaidnak, hogy közös online élményben legyen részetek! 

Ezzel szeretnénk hozzájárulni az ünnepek meghittségéhez és feldobni a bezárkózás napjait! 

Kellemes meglepetésekkel teli szünetet kívánunk neked és családodnak!
Az Afázia Egyesület csapata:
Zsuzsa, Fanni, Melinda, Kitti és Tamás

Ünnepi Kalendárium


 
December 22. kedd
Te hogyan készülsz a karácsonyra? Ha érdekel, nézz bele a videóba, amiben az ország különböző pontjain élő 9 afáziás érintett és családtagjaik mesélnek neked! Aki kérdez: Gárdonyiné Kocsi Ilona, Mikonya Hajnalka, Lőrinczné Petre Ágota és Horváth Sándor logopédusok. A videó 5 perces.
MEGNÉZEM, HOGYAN KÉSZÜLNEK!
December 23. szerda
A kedvenc sütim! Hogyan tudok elkészíteni egy egyszerű süteményt a családnak, ha nem engedelmeskedik az egyik kezem? Nézd meg az első kísérletünket egy afázia-barát recept-videó elkészítésére! Szabó Zsuzsa receptje, 8 perces videóban.
MEGNÉZEM AZ AFÁZIABARÁT RECEPTET!
December 24. csütörtök
Fogadd szeretettel karácsonyi jókívánságunkat a karácsonyi képeslapunkon!
MEGNÉZEM A KÉPESLAPOT!
December 25. péntek
Ha van kedved az ünnepek alatt együtt énekelni a családoddal, akkor töltsd le magadnak a 12 gyönyörű karácsonyi dal szövegét tartalmazó válogatásunkat, melyet Fekete Zsófia zeneterapeuta állított össze.
MEGNÉZEM A DALGYŰJTEMÉNYT!
December 31. csütörtök
Visszatekintés a 2020-as évre, képekben. Mik történtek az Afázia Egyesületben?
 
MEGNÉZEM A KÉPEKET!
2021. január 1. péntek
Bálint Zsolt és a new-jersey-i afáziás kórus, akik magyarul tanulják helyesen kiejteni a "remény" szót. Ezzel a rövid videóval kívánunk neked és a családodnak reményteli és lendületes új évet! A videó 2 perces és két nyelvű (ENG, HUN).
MEGNÉZEM A "REMÉNY" VIDEÓT
Január 4. hétfő
2021-ben ma tartjuk az első foglalkozásokat az Afázia Egyesületben. Várunk téged is szeretettel a foglalkozásainkon és a rendezvényeinken. Híreinkért kövesd a facebook oldalunkat és a honlapunkat!
MEGNÉZEM AZ ÚJ HONLAPOT!
Várunk Téged!
Zsuzsa, Fanni, Melinda, Kitti, Tamás

Az egyesület munkájának fenntartásához közösségi adományokat gyűjtünk. Ha megteheted, hogy segítesz, az alábbi linkre kattintva utalhatsz.

ADOMÁNYOZOK
A hírlevelet ide kattintva megnyithatod a böngészőben is.
Ha bármi kérdésed van, válaszolj közvetlenül erre az email-re, vagy írj a afazia@aphasie.hu email címre. 
Copyright © 2020, Afázia Egyesület. Minden jog fenntartva.

A levél küldője: Afázia Egyesület, 1076 Budapest, Péterfy Sándor utca 40. fsz.6.
Bejelentkezés után megváltoztathatod a
levélküldési beállításokat vagy leiratkozhatsz, ha nem szeretnél a több emailt kapni az egyesülettől.This email was sent to <<Email cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Afázia - Az Újrabeszélők Egyesülete · Rumbach S. utca 12. · Budapest, Budapest 1075 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp