Copy
De Sattva nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar en is bedoeld ter inspiratie om je op de hoogte te houden van zaken als gezondheid, welzijn en spiritualiteit in de breedst mogelijke zin.
Aanbieding - Nek- en schoudermassage met Japanse gezichtsmassage
Deze massage begint met een nek- en schoudermassage. De Japanse gezichtsmassage is een unieke combinatie van het stimuleren van de meridianen (energiebanen) en de acupunten (energiepunten). Hiervoor wordt gebruik gemaakt van drukpunttechnieken en technieken uit de lymfedrainage. Het doel hiervan is om de doorstroom van de levensenergie te bevorderen. De huid wordt steviger, soepeler en zachter. Het wordt ook wel een 'natuurlijke facelift' genoemd. Het wordt afgesloten met Jin Shin Do, tevens een Japanse acupressuurmethode voor stressrelease. Deze behandeling van 1 uur kost slechts € 49,- en is geldig tot en met augustus! Interesse? Bel dan 06-54945208 of stuur een bericht via WhatsApp.
Boektip: Matthew’s openbaringen voor een nieuw tijdperk - Suzanne Ward
In duidelijk taal geeft Matthew, een aan gene zijde verblijvende ziel, zijn voormalige aardse moeder Suzanne Ward een overzicht van de drastische veranderingen die onze aarde in deze tijd ondergaat of nog te wachten staat. Matthew belicht tal van uiteenlopende onderwerpen. Hij spreekt over God, energie, gedachtevormen, angst, negatieve gevoelens, de ziel, parallelle levens, geweten, intuïtie, karmische lessen, polariteit, dualiteit, oorsprong van de mensheid op aarde, Lumerië en Atlantis, de Zondvloed, Bermuda-driehoek, de toekomst, oorlog en vrede, klonen van mensen, abortus, doodstraf, ethanasie, transplantatie, vaccinatie, verslaving en nog vele andere zaken. Dit boek bevat essentiële informatie voor eenieder die geïnteresseerd is in het hoe en waarom van de belangrijke fase in de ontwikkeling van aarde en mensheid, waar we nu middenin zitten.
Even voorstellen: Joance
Joance (65) heeft na een carriére in de kantoorwereld en als moeder van 2 kinderen veelvuldig heldere en voorspellende waarnemingen ervaren. Zij heeft hierdoor essentiële keuzen in haar leven kunnen maken, die haar, aangevuld met een uitgebreide scholing op het gebied van ondermeer psychologie en spiritualiteit, een rijk gevarieerde basis leverden waarbij zij groeide in de balans van het sociaal-economische perspectief met het emotioneel-persoonlijke en spirituele perspectief.
In een notendop: haar weg leidde haar langs het geven van workshops Contact met je Gids, Werken met energetische verbindingen en helende energie, Meditaties, schilderen en intuïtief boetseren, en het gezamenlijk opzetten van een Ecodorp.
Bij het alles groeide ook de verbinding met de natuur en de daarin zo rijke en dynamisch actieve  levensprocessen, waarin zij voorname ankers herkende voor het menselijke leven en de menselijke samenleving in het geheel.
Vanuit gedrevenheid mensen te helpen bij belangrijke levensprocessen en keuzen, ontwikkelde zij hierin een heel mooie en effectieve natuurcoaching die al vele mensen als een 'boost' in hun leven hebben mogen ervaren.

In gesprek met Joance over natuurcoaching

Voel jij je gestresst? Wil jij je emoties beter kunnen hanteren? De relatie met geliefden of anderen verbeteren? Heb je last van faalangst? En wil je meer balans in jezelf voelen? Dat kan! 
Wil je weten hoe? Simpel: met hulp van de natuur! Hoe? Door heel bewust in de natuur aanwezig te zijn en al je zintuigen te openen. Zo verbind jij je met de natuur, open jij de
verbinding met jezelf én met anderen. Ik help je daarbij, met veel liefde en plezier. Tijdens een intensieve 2,5 uur durende 1-op-1-wandeling leer ik jou hoe je de helende en
liefdevolle energie van de natuur in jezelf kunt verankeren. Deze energie helpt je om meer rust te ervaren en je balans te (her)vinden. Zo geeft de natuur jou de kracht om te dealen met de uitdagingen die het leven jou biedt.

Praktische informatie
Plaats: Verschillende wandellocaties op de Veluwe nabij Harderwijk, Ermelo, Putten en Barneveld
Data en tijden: Elke eerste dinsdagochtend en elke tweede donderdagochtend van de maand, van 10.30 tot 13.00 uur - telkens bij goed weer.
Aanmelden: Bij Joance van der Zon via joancevdzon@gmail.com met vermelding van je telefoonnummer.
Prijs: € 30,- per wandeling. 
Tip: Trek stevige schoenen aan. En neem desgewenst iets te eten en drinken mee.

Joance heeft het in de video hierboven over Dr. Masaru Emoto. Deze Japanse onderzoeker heeft onderzoek gedaan naar het geheugeneffect van water en de energetische eigenschappen ervan.

10 medicinale planten uit de natuur
Steeds meer mensen willen gezonder leven en kiezen ervoor om bijvoorbeeld biologisch te eten. Ook zijn velen afkerig van het gebruik van medicijnen in verband met alle chemische toevoegingen. De natuur echter biedt vele planten die goed zijn voor diverse kwalen die je in het wild kunt plukken.
Er worden plukdagen georganiseerd door heel Nederland.
Lees meer >
Wat ben jij voor boom?
De Kelten hebben de boomhoroscoop ontwikkeld, want bij de Kelten neemt de natuur een centrale plaats in.
Lees hier welke jouw levensboom is >

People, we gotta live together - Energiek lied van Tijn Touber & Friends
Iemand schreef: "Dit lied zou de hele zomer uit alle luidspekers moeten knallen.. for the good of the planet!"

Maak een afspraak
Website
Email
Facebook
Twitter
Instagram
Copyright © 2021 Sattva Praktijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp