Copy
De SATTVA Nieuwsbrief verschijnt 4 per jaar
Aanbieding! - Shungiet hanger
Dit keer een aanbieding van de Inner Strength Shungiet hanger van Three Wells. Met 24 karaats gouden sticker op een shungiet transformatiesteen. Het versterkt je innerlijke kracht en zorgt voor minder gevoeligheid voor EMF straling en negatieve intenties en aardstralen. Het reinigt je energiebanen, helpt ratio en hart-energie in balans te brengen, transformeert en heft blokkades op. Nu voor € 29,- te koop in mijn praktijk (winkelwaarde € 33,-). Bel of app naar 06-54945208.
De tweede berg - David Brooks
Hierbij wil ik jullie graag een boektip meegeven.
Sta jij op je eerste of tweede berg? Draait het leven om jou - of om anderen? Gaat het om succes - of om betekenis? Houden we ons bezig met carrière maken, succes hebben en mooie spullen verzamelen of verlangen we naar dingen die er echt toe doen? Op de tweede berg draait het niet meer om jezelf, maar om jouw relatie met anderen. Het gaat om een betekenisvol leven. Ontdek hoe jij ook een rijk en voldaan leven kunt leiden.
'Een krachtig, indringend boek dat je niet meer loslaat.' The Guardian
Een weloverwogen pleidooi van longarts David Prins waarom wij alert en kritisch moeten blijven welke gezondheidsadviezen wij moeten volgen om uit deze coronacrisis te komen.
Blog: De wereld heeft een burn-out
Veel mensen hebben een burn-out. We realiseren ons ook steeds meer dat we verbonden zijn met elkaar. Ook de aarde verkeerd in een crisis. Tijd om ons te bezinnen hoe we beter met onszelf en onze omgeving om kunnen gaan. Hoe kunnen we het tij keren voor onszelf én de aarde? Hoe kunnen we weer gelukkig worden, zonder dat dit ten koste gaat van de aarde? Lees meer >
Maak een afspraak
Website
Email
Facebook
Twitter
Instagram
Copyright © 2020 Sattva Praktijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp