Copy
Lieve mensen, Sattva bestaat dit jaar 25 jaar!

In deze feestelijke nieuwsbrief de laatste ontwikkelingen in mijn praktijk, dit keer twee leuke aanbiedingen, een gratis presentje (zolang de voorraad strekt) voor degenen die in mijn praktijk komt, een boekentip, 25 gezondheidstips, 25 affirmaties en 25 e-books over gezondheid en een prachtig lied van Shivali.

Maar helaas moet ik meedelen dat dit voorlopig de laatste nieuwsbrief is. Ik heb altijd met veel plezier de nieuwsbrieven samengesteld en vond het leuk om mij te verdiepen in allerlei onderwerpen, in de hoop jullie interessante en nuttige informatie te geven op het gebied van gezondheid, welzijn en spiritualiteit. Maar inmiddels heb ik al zoveel onderwerpen behandeld dat ik denk dat het wel mooi geweest is zo.

Ik wens jullie veel leesplezier met deze nieuwsbrief en hoop je gauw weer te zien in mijn praktijk!
Aanbieding - Haptische massage met 25% korting
Op dit moment heb ik de cursus haptische massage bijna afgerond. Wat een eye-opener! Ik ben altijd een werkpaard geweest en probeerde de klachten die mijn cliënten hadden te moeten 'fixen'. Maar ik heb gemerkt dat vooral de manier van aanraken, de aandacht en aanwezigheid minstens zo belangrijk zijn. Deze massage bied ik met 25% korting aan voor de eerste 25 aanmeldingen! Bel dus snel naar 06-54945208, stuur een bericht via WhatsApp 
Lees meer >
Extra aanbieding, gratis 25 minuten extra
Of ga je liever voor deze aanbieding? Bij een behandeling van 1 uur krijg je 25 minuten extra. Dit geldt voor de eerste 25 aanmeldingen.
Je kunt kiezen uit de volgende extra behandelingen: energetische massage, voetreflextherapie, Jin Shin Do, Japanse Gezichtsmassage, cranio-sacraal, healing (ook met edelstenen), holistic pulsing, klankschalen, manuele lymfedrainage of metamorfosemassage. Kijk voor meer informatie over deze behandelingen op www.sattvapraktijk.nl. Wees er snel bij, bel naar 06-54945208, stuur een bericht via WhatsApp 
Boektip
The Greatest Secret
is een kwantumsprong waarmee de lezer de materiële wereld verlaat en het spirituele domein betreedt, waarin alles mogelijk is. Het boek bevat toegankelijke oefeningen die meteen in de praktijk kunnen worden gebracht, maar ook diepgaande inzichten en openbaringen die helpen korte metten te maken met angsten, onzekerheden, zorgen en pijn. Dankzij de vele wijsheden van spirituele leermeesters van over de hele wereld, uit het heden en verleden, is The Greatest Secret een tijdloos meesterwerk dat de lezer de weg wijst naar een rijk leven zonder lijden.
We zien de waarheid al duizenden jaren lang over het hoofd, omdat we niet verder kijken dan onze neus lang is. We worden snel afgeleid door onze problemen, het drama in ons leven, het wel en wee van de wereld. Daardoor vergeten we de belangrijkste ontdekking te doen die we ooit kunnen doen; een ontdekking die ons uit onze ellende kan tillen en naar blijvend geluk kan leiden. Dit is de belangrijkste openbaring van je leven. Dit is waar je hoort te zijn.
Blog: 25 Gezondheidstips
Dit zijn 25 tips vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen: zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Veel succes en plezier hiermee!
Lees meer >
25 affirmaties
Affirmaties zijn positieve bekrachtigingen. Volgens geleerden hebben we wel 40.000 tot 60.000 gedachten per dag. 95% daarvan zijn repeterende gedachten. Daarbij zijn 75% van onze gedachten negatief. Omdat gedachten krachten zijn, kan dit leiden tot allerlei negatieve patronen, gevolgen etc. Het gaat er dus om positieve gedachten te hebben in plaats van negatieve. Heb je vroeger veel negatieve uitspraken gehoord ten aanzien van jezelf? Dan krijg je bijvoorbeeld een laag zelfbeeld, ben je onzeker, angstig en in het ergste geval word je depressief. Door positieve affirmaties te herhalen, programmeer je je hersenen als het ware om positief te denken. De kracht zit vooral in de herhaling. Het is een manier om jouw eigen toekomst te creëren zoals jij dat wil. Daarbij hou ik ook een marge dat je de wereld niet altijd of helemaal naar je hand kan zetten. Naar mijn idee spelen karma en je blauwdruk ook mee. Maar ook van negatieve ervaringen kun je iets leren. We zitten in de overgang van een 3D- naar een 5D-realiteit. In 3D waren we vaak slachtoffer van de omstandigheden. In 5D gaat het erom dat we leren ons eigen leven te manifesteren zoals wij dat zelf willen. Deze affirmaties kun je gebruiken als screensaver en zijn te downloaden via deze website.
25 e-books over gezondheid
En hierbij ook nog 25 e-books over gezondheid om je lichaam op een gezonde manier te ondersteunen.
Lees meer >
Prachtig lied van Shivali - Temple of Fire
(Lyrics by Rumi)
 
Leave each day behind
like flowing water
free of sadness
Yesterday is gone
its tale is told
Today new seeds are growing
 
The time has come
to turn your heart
into a temple of fire
Your presence is gold
hidden in dust
To reveal its splendor
burn in the fire of love
 
Burn in this fire of love
Maak een afspraak
Website
Email
Facebook
Twitter
Instagram
Copyright © 2021 Sattva Praktijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp