Copy
Extra lange nieuwsbrief van Sattva Praktijk i.v.m. het Coronavirus.
Zoals iedereen waarschijnlijk wel begrepen heeft, is mijn praktijk voorlopig gesloten. Wel is er de mogelijkheid om cadeaubonnen te kopen. Ze zijn er in allerlei varianten van 30 minuten (€ 25,-), 60 minuten
(€ 55,-) en 90 minuten (€ 75,-), dus bestel snel via e-mail (info@sattvapraktijk.nl), telefoon (0654945208) of WhatsApp.
In deze periode, waarin mensen zich vaak laten leiden door de media en emoties, worden de belangrijkste feiten weggelaten. Daarom de feiten op een rijtje. En wat kunnen we nog meer doen om ons weerstand te verhogen?
Lees meer >
Video van Aleiah van der Zant: Raken we verloren of verlicht?
Webinar over de dieperliggende bedoeling van het Coronavirus.
OERsterk: ieder mens sterk en gezond
Richard de Leth is arts en specialist in gezondheidsmanagement en is bezig met de gezondheidsrevolutie. Zijn missie is dat jaarlijks honderdduizenden mensen gezonder en vitaler gaan leven. Alles is gebaseerd op de wetenschap en praktijkervaring.
Tot 6 april GRATIS producten om je weerstand te versterken. Deze producten hebben normaal een verkoopwaarde van € 151,40. 
Lees meer >
Animatiefilmpje van Eveline Tromp en Thomas Tobé met drie eenvoudige stappen om van angst naar vertrouwen te gaan.
Ga Corona te lijf met tips en links!
Naast alle negatieve berichtgeving is het van belang positief te blijven en de rust in jezelf te vinden. Hierbij leuke en handige weetjes om in beweging te blijven, om positief te denken, om lekker te kunnen slapen en bovenal te genieten van je vrije tijd! Ik wens iedereen een positieve mindset, gezondheid en vooral liefde toe om deze tijd door te komen! Lees meer >
Prachtige troostmuziek van Alisa Turner.
Maak een afspraak
Website
Email
Facebook
Twitter
Instagram
Copyright © 2020 Sattva Praktijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp