Copy
De Sattva nieuwsbrief verschijnt 4 per jaar
Sattva Praktijk viert feest, want deze nieuwsbrief heeft inmiddels meer dan 500 abonnees! Bedankt voor jullie trouwe steun!
Maak kans op een GRATIS behandeling of boekenbon!
Word jij de winnaar van een heerlijke gratis behandeling of een boekenbon ter waarde van € 50,-? Sattva geeft namelijk 1 behandeling van 1 uur GRATIS weg aan de cliënt die de meest originele review voor op de website schrijft!
Voor wie alleen de nieuwsbrief ontvangt, krijgt degene die de leukste review schrijft over mijn nieuwsbrieven én mijn website een boekenbon ter waarde van € 50,-!
Dus 'klim in de pen' en schrijf een originele recensie en stuur deze naar info@sattvapraktijk.nl.
Boek ‘Geluk zonder voorwaarden’ van Michael Singer 
Hoe kunnen we onszelf bevrijden van negatieve gedachten, herinneringen en ervaringen? Hoe kunnen we ons vrijmaken van patronen van angst en vermijdingsgedrag? Het antwoord is verbluffend eenvoudig. Er is een ruimte in onszelf, vrij van frustratie en egoïsme, waar we onvoorwaardelijke vreugde en lichtheid ervaren. 
"Ik kon het niet meer wegleggen, en moest er iedereen over vertellen."
 - Oprah Winfrey
Blog: Pijnappelkier
Wat is de functie van de pijnappelklier (ook wel derde oog genaamd) en hoe kan je deze opschonen? Descartes verklaarde de pijnappelklier zelfs tot 'zetel van de ziel'. De pijnappelklier staat in verbinding met je hogere zelf en is belangrijk voor je spirituele groei. 
Lees meer >
En met behulp van de onderstaande video kun je de pijnappelklier activeren. Aanbevolen wordt om te luisteren met koptelefoon.
Let op: het is extreem krachtig.
Passie voor mensen en bomen
Jeroen is de eigenaar van een bijzonder bedrijf uit Zeist en neemt mensen mee op avontuur. De reis gaat zowel naar binnen als naar buiten. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wie je bent, hoe je meer bij jezelf blijft en meer tot rust komt? Voel jezelf weer helemaal thuiskomen bij een mooie boom. Jeroen reikt je de tools aan om dit ook in je dagelijkse drukte te integreren. Kijk op zijn website voor zijn BostochtenCoaching, Jaartraining en Engelandreizen om dit te ervaren!
Pentak Silat
Tevens verzorgt Jeroen krijgskunst die Pentak Silat heet en daarover vind je meer informatie in de onderstaande video. 'Wij trainen weer buiten! Heerlijk! Kom en doe mee!' 
Samen met zijn partner Rieneke organiseert hij sessies in zweethutten en retraites. Meer informatie vind je op www.naturespeaks.nl.
Kijk op zijn webshop voor wierook, kruiden, smudge sticks, accessoires etc.
Maak een afspraak
Website
Email
Facebook
Twitter
Instagram
Copyright © 2020 Sattva Praktijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp