Copy
De Sattva nieuwsbrief verschijnt 4 per jaar
NIEUW: Anti-stressmassage
Heb je moeite om te ontspannen? Deze massage is speciaal bedoeld om tot rust te komen en het lichaam te herstellen. Tijdens deze massage wordt vooral gewerkt op de huid wat werkt op het para-sympatisch zenuwstelsel, waardoor veel lichaamsprocessen geactiveerd worden en er een diepe ontspanning plaatsvindt. Als je deze massage in maand januari 2021 boekt, krijg je 10% korting!
Boektip
Christina von Dreien (2001) is vertegenwoordigster van een nieuwe generatie jonge mensen die ons de weg wijzen en positieve impulsen aan de mensheid geven. Ze nodigt ons uit om anders naar de wereld om ons heen te kijken en de verantwoordelijkheid voor wat er allemaal in de wereld gebeurt te verplaatsen van de politieke arena naar onszelf: wat kun je als individu concreet bijdragen aan een positieve verandering van ons huidige destructieve en noodlijdende systeem? Een liefdevol boekje dat ons veel moed geeft.
Herken je dat gevoel, dat je graag iets zou willen veranderen in je omgeving? Om je weer door en door thuis te voelen. In je huiskamer of op je werkplek.
Vooral nu we veel thuis zijn en ook thuis werken, merk je waarschijnlijk meer dan ooit dat de ruimte waarin je je bevindt een grote wisselwerking heeft op jou. Kleurgebruik, indeling van de ruimte, meubels en materialen laten je een ruimte ervaren. Keuzes hiervoor zijn ooit ontstaan of heel bewust gemaakt. Als een weerspiegeling van jezelf of je bedrijf. Word je bewust van deze invloed die jouw omgeving heeft op jou. Ga ontdekken of de sfeer die je ervaart passend is bij jou en de ruimte. En maak het kloppend!
Kun je hierbij wat hulp gebruiken? Door&Door denkt graag met je mee; we vertellen je wat je huis of je bedrijf je laat zien en inspireren je met passende interieurideeën. Gebaseerd op de filosofie van de conceptuele Feng Shui met als doel nog meer comfort en balans voor jezelf! Dat gun je jezelf toch ook? Wij gunnen dat iedereen! Wij kijken er naar uit je, vrijblijvend, te ontmoeten voor meer informatie!
 
Lieve groet, Noor en Floor
www.doorendoorthuis.nl
Mijn ervaring met Feng Shui
Noor & Floor hebben een bedrijf dat zich bezighoudt met Feng Shui. Ik had hen ingeschakeld, omdat ik mijn slaapkamer wilde veranderen. Ik wist echter niet hoe ik het e.e.a. aan moest pakken en heb daarom hun advies gevraagd. Zij maken gebruik van elementen zoals aarde, metaal, water, hout en vuur en er wordt een analyse gemaakt met behulp van de Ba Gua. Verder geven ze ook advies op het gebied van kleuren, materialen en objecten. Ik vertel in mijn blog over mijn ervaring. Lees meer>
 
We zijn met z’n allen veel thuis. Dat betekent dat het belangrijk is om een goede sfeer in huis te hebben. Zeker een paar keer per jaar is het belangrijk je huis te reinigen. Dit kan door middel van smudgen met witte salie of Palo Santo sticks: www.spiru.nl.
Als je geen rook in je huis wil, kun je ook kiezen voor een spray. Een fijne room- en auraspray is Clean Energy en er staan nog veel meer mooie producten op www.degroenelinde.nl.
Ook leuk om cadeau te geven voor de feestdagen!
Kristallen
Kristallen in je huis kunnen de energie en sfeer in je huis positief beïnvloeden. Ieder kristal heeft zijn eigen trilling en  werking op mens en omgeving. Zo zijn er kristallen die bijvoorbeeld bijdragen aan rust en ontspanning en andere kristallen helpen bij het ontstoren van het elektromagnetisch veld van bijvoorbeeld computers. Kijk op www.kristalmeester.nl voor kristallen om de verschillende ruimtes van je huis te reinigen en op te laden.
Jupiter en Saturnus
Wellicht heb je het al gehoord op tv of via andere media. Er zal op 21 december 2020 om 19.22 uur een unieke planeetstand plaatsvinden tussen Jupiter en Saturnus! Jupiter is de planeet van hoop, geloof, vertrouwen en positiviteit. Saturnus is juist een planeet van begrenzing, structuur, materie en verantwoordelijkheid. Deze constellatie zorgt ervoor dat we de positiviteit neer kunnen gaan zetten in de realiteit. Dit geeft ons de mogelijkheid de lichtfrequentie van de kosmos, onze eigen planeet en alle wezens te verhogen, waardoor verankering plaats zal vinden van het Aquariustijdperk dat zal leiden tot meer liefde en vrede. Door met zoveel mogelijk mensen op dat tijdstip te mediteren kunnen we een geweldig energieveld neerzetten. De duur van de meditatie is zo'n 20 minuten. Doe je mee?
In de beschrijving van dit YouTube-filmpje staat de uitleg hoe je de meditatie kunt doen. Als je het te ingewikkeld vindt, kun je het ook op jouw eigen manier doen. Zet jezelf in het licht, de aarde en uiteindelijk de hele kosmos! Laten we dit jaar positief afsluiten met een z'n allen en een stralende en liefdevolle toekomst creëren.
Maak een afspraak
Website
Email
Facebook
Twitter
Instagram
Copyright © 2020 Sattva Praktijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp