Copy
De Sattva nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar
Aanbieding
Voel je je moe, uitgeblust, down...? Laat jezelf healen! Met behulp van de Engelen en Lichtmeerster wordt oude energie afgevoerd en word je weer opgeladen met positieve energie, zodat je weer stralend het voorjaar ingaat! Deze behandeling kost € 40,- per uur. Bel snel 06-54945208 of stuur een bericht via WhatsApp.
Boektip
Auteur Tijn Touber is schrijver, muzikant en inspirator. Time Bender beschrijft de ontdekkingstocht van een jongeman die wordt meegesleept in een galactische strijd die zijn weerga niet kent. De mensheid - zo ontdekt hij - bevindt zich in een sleutelpositie om de kosmische conflicten voor eens en voor altijd op te lossen. De vraag is alleen: worden wij op tijd wakker?
"Wat een geweldig boek met prachtige versterkende inzichten die ik juist nu zo hard nodig heb." - Herma Wijnhoud
Blog: De zeven Chakra's
Chakra's zijn energiewielen die draaien en zich in het lichaam bevinden. Elk chakra heeft zijn eigen unieke werking. Als onze chakra's uit balans raken, raken we emotioneel, mentaal, spiritueel etc. uit balans.
Lees meer >

Deze meditatie helpt om je energie beter te laten stromen

De meeste mensen weten en voelen wel dat ze een energieveld hebben. Het is je 'eigen ruimte". Je energieveld is je levensenergie en is dus zeer belangrijk voor je. Het bepaalt alles: je gezondheid, hoe je voelt en hoe je tegen het leven aan kijkt. Je energieveld krijgt zijn energie via zeven energiecentra, in het Sanskriet chakra's genoemd. Als deze centra sterk en gezond zijn, dan nemen ze energie op en voel jij je goed. Door deze meditatie te doen, schoon je je lichaam op en zorg je dat je chakra's weer volop gaan stromen, waardoor je je energieker voelt.
Maak een afspraak
Website
Email
Facebook
Twitter
Instagram
Copyright © 2021 Sattva Praktijk, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp