Copy

TOPnieuws

Tekenruimte

 
Beste <<Voornaam>>,

Heerlijk dat het zomer is, dat we weer op vakantie kunnen, buiten tekenen en op terrasjes zitten. Geniet je er ook zo van? Wij wensen je een mooie, warme, gezonde en creatieve zomer! En gun jezelf lekker wat ‘tekenruimte’.
Onze eerste online editie van TOPklas illustratie zit er alweer bijna op. Eerlijk gezegd hadden we wel wat koudwatervrees van te voren. 'Zou het inhoudelijk wel net zo goed werken? Trekken de cursisten het wel om de hele dag online te zijn?'. Al met al waren de zorgen nergens voor nodig. We hebben een ontzettend toffe groep creatieve mensen die we alweer bijna drie maanden begeleiden in hun illustratieve proces. De lesdagen vliegen gewoon voorbij.
Omdat de online versie zo goed gaat en de situatie rondom corona nog steeds wat onzeker is, bieden we in het najaar TOPklas illustratie opnieuw online aan. Je hebt hierbij de voordelen van comfortabel vanuit huis werken en tegelijk inspiratie van de groep en persoonlijk advies op je illustratiewerk.
Heb je belangstelling voor TOPklas? Lees verder over de details en data van TOPklas illustratie.

Mocht je twijfelen over online lessen vraag je je af wat wij jou kunnen bieden, vraag een GRATIS (online) adviesgesprek van 20 minuten aan.

Verschillende van onze klanten maken momenteel gebruik van een mooie subsidiemogelijkheid voor zzp’ers en werknemers in de creatieve sector voor omscholing en bijscholing. Er zijn vergoedingen beschikbaar tot € 2000,- per jaar. Wil je deze inzetten voor TOPklas illustratie neem dan contact met ons op voor informatie.

Tot slot een illustratienieuwtje. Onlangs is de Illustratie Ambassade gelanceerd, een mooi nieuw internationaal platform gewijd aan de kunst van illustratie. Een centrum van kennis en informatie, zowel voor makers als publiek. Interessant om in de gaten te houden!

Hartelijke groeten,
Irene en Marijke


Scrol door voor de mogelijkheden
 

 
TOPcoaching illustratie
Zoek je begeleiding bij een illustratieproject waar je mee bezig bent of ontvang je graag algemene adviezen over je illustratiewerk? Dan kun je bij ons terecht voor online individuele TOPcoaching.
Meer info en aanmelden voor TOPcoaching
TOPklas illustratie (online)
Start: 9 oktober 2021
Ben jij creatief, ambitieus en wil je inhoudelijk en technisch je stijl ontwikkelen op het gebied van illustreren? Zoek je begeleiding bij het maken van je eigen prentenboek? Ben je werkzaam in een creatief beroep en wil je je graag  specialiseren in illustratie? In vijf zaterdagen gaan we daar samen mee aan de slag.
Deze editie van TOPklas illustratie vindt geheel online plaats via video conferencing. Je neemt deel aan een interactief programma, met afwisselend presentaties, demonstraties, illustratie-oefeningen en opdrachten.
Meer info en aanmelden voor TOPklas illustratie
T O P t i p


GROTE dromen KLEIN maken

Als je in je hangmat ligt de komende zomer, maak dan eens een lijstje van dingen waarin jij jezelf op creatief gebied wil uitdagen!
  1. Schrijf zo gedetailleerd mogelijk op wat je zou willen doen en teken erbij hoe dat er uit ziet, waar je dan bent, hoe je je dan voelt. Het hoeft niet realistisch te zijn, the sky is the limit. DENK GROOT.
  2. Voel dan ook eens wat de KERN van dit verlangen is. Wil je vooral vrijheid voor jezelf? Wil je je creativiteit ergens in uiten,  graag nieuwe dingen leren of het allerbeste uit jezelf halen?
  3. Nu heb je vast allemaal 'ja maar'-stemmetjes in je hoofd. Ik kan dit nooit, ik heb geen tijd, mijn vrienden vinden dit raar, etc… Schrijf ook die gedachten op. Welke hiervan zijn echt reëel? Welke kan je tackelen? Hoe zou je dat kunnen doen? Wees zo specifiek mogelijk.
  4. Soms is een creatieve droom te groot en te onrealistisch voor je leven zoals het nu is. Maar als je terug gaat naar de kern bij vraag 2, dan is er altijd iets wat je wel nu kunt doen zonder de kern te verliezen. Bedenk hoe jij jouw droom kleiner kunt maken, zodat je er deze week nog iets mee kunt gaan doen. Wees ook nu heel specifiek en plan het meteen in, onderneem actie! DENK KLEIN.
Voorbeeld: je wil een prentenboek maken, maar daar is echt geen ruimte voor in je leven.  Misschien kun je dan wel een vaste illustratieavond voor jezelf organiseren en mensen volgen die prentenboeken maken. Op die manier geef je toch ruimte aan je creatieve geest. En het is altijd fijn om iets te leren wat je nog niet kunt! Dan voel je dat je leeft!

Onderstaande inspirerende spreuk is van Picasso.
TOPcursus illustratie is een gezamenlijke acitiviteit van Marijke ten Cate en Irene Goede
Koewegje 4  |  8021 AG  ZWOLLE
Marijke: 06-57129272  |  Irene: 06-12877384
Website Website
Email Email
Facebook Facebook
Instagram Instagram
LinkedIn LinkedIn


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TOPcursus illustratie · Koewegje 4 · Zwolle, Ov 8021 AG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp