Copy
View this email in your browser
Op 16 januari 2020 hebben wij de ALV gehad. De begroting is gepresenteerd en een enkele projecten nader toegelicht. Veel informatie te verwerken voor de aanwezige leden en helaas nam het meer tijd in beslag dan wjj vooraf hadden ingepland. Dank voor het geduld en ook voor uw inbreng.

ENERGIETUIN
Het officiële ondertekenmoment
30-01-2020


Op 30 januari is  het officiële ondertekenmoment van de overeenkomst over het gebruik van de grond waar de Energietuin straks moet gaan komen. De kinderraadsleden zijn ook uitgenodigd bij dit ondertekenmoment, waar ze kunnen deelnemen aan leuke workshops en alvast kunnen beginnen met het ontwerpen van hun Energietuin van de toekomst.

Waar?
Om 16:00 in de Kunstzaal van Kunstcafé Schurer (5e etage in warenhuis Vanderveen) zal de overeenkomst officieel worden ondertekent door wethouder Karin Dekker en Klaas Dolsma van Bronnen VanOns. Vanaf 15:45 uur kun je binnenlopen. Kom je ook?
Klik dan hier

Lees hier meer over het project Zonnemaat I

Drentse Energiecoach aan Huis


Onze Energiecoach is een niet commerciële, niet-gecertificeerde, lokale Energiecoach die op vrijwillige basis een verkennende energiescan geeft aan bewoners in Assen. Het kost je niets!

Onze Energiecoach komt bij je thuis en bekijkt samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Met een uitgebreide checklist, de jaarafrekening van je energieleverancier en de woninggegevens, gaat de Energiecoach door de woning. Je krijgt besparingstips om je energieverbruik te verlagen door je gedrag aan te passen, de woning wel of niet (extra) te isoleren en de installatie wel of niet te verbeteren.

De checklist is een online toepassing en is daardoor erg toegankelijke en eenvoudig in te vullen. Het rapport is overzichtelijke en wordt automatisch aangemaakt. Wij sturen je een pdf van het rapport naar jouw e-mailadres.


Het project Drents Energiecoach aan huis is geïnitieerd door de Natuur en Milieufederatie Drenthe vanuit de samenwerking met het Drents Energieloket en wordt gefinancierd door de Provincie Drenthe.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 EC duurzaam Assen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp