Copy
View this email in your browser
Het is nog volop zomer en mogelijk ben je al op vakantie geweest of heb je het nog te goed. Onze zonnepanelen op het dak van Warenhuis Vanderveen vangen veel energie van de zon op. Toch ligt het iets onder het niveau van vorig jaar. Hieronder een vergelijking van de opbrengt 2018 en 2019.
 
OPBRENGSTVERGELIJKING

De grafiek laat duidelijk zien dat de opwek in 2019 (37.621 mHz) lager is ten opzichte van 2018 (45.863 mHz). Per saldo 8.242 mHz minder.

Participanten VDV I
Het is nog even afwachten hoeveel er in de maand augustus wordt opgewekt. In september wordt de stand weer opgemaakt voor de afrekening van de Energiebelasting. Wij geven dan weer aan Energie VanOns door wat jullie aandeel in de opwek is en uiteraard worden jullie hierover weer geïnformeerd.
VERGELIJKING TARIEVEN

In bovenstaande tabel is opnieuw zichtbaar dat Energie VanOns het goedkoopste tarief heeft in vergelijking met Nuon, Essent, Eneco, Greenchoice en Vanderbron. Ik zou zeggen hoort zegt het voort.Geef het door aan jouw familie, vrienden of buren. Niet alleen het tarief, maar ook één van de groenste Energieleveranciers.
UPDATE WEBSITE

De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest om de site bij te werken. Niet alleen meer informatie, maar ook overzichtelijker en inzichtelijker. Wij hopen dat jullie onze mening delen.
Laat de familie, vrienden en buren zien dat wij niet alleen de groenste zijn, maar ook de goedkoopste. Je verwacht het niet maar de vergelijkende cijfers tonen het aan en wij zijn daar trots op.  Samen staan wij sterker. Kijk ook eens op onze site
Geen uitnodiging voor een nieuwe ledenvergadering, maar een link naar twee documenten die voor je klaar staan om te downloaden, namelijk:
Mocht je problemen hebben met het downloaden van de documenten, stuur dan een mail naar de klantenservice.
BEREIKBAARHEID INFOBALIE

Zoals jullie weten hebben Nora en Kim de stageperiode afgesloten. Beide hebben een  dikke voldoende gehaald op het stageverslag, waarvoor hulde. Luuk heeft in mei een tijdelijke baan gekregen tot het einde van het jaar en is daarom ook nauwelijks meer aanwezig. Er is dus een behoorlijke onderbezetting. Alleen Bram is op de donderdagmiddag aanwezig.

Bart is onze nieuwe vrijwilliger in opleiding en zodra het voor hem goed voelt, zal hij ook een dagdeel aanwezig zijn. Welk dagdeel dit zal zijn is nog niet bekend. Wij zijn erg blij dat hij hiervoor tijd vrij maakt. Het is nog steeds geen ideale situatie en wij hopen ook nog steeds dat andere leden het voorbeeld van Bart gaan volgen.

Al je vragen kun je overigens wel stellen via de mail: klantenservice@ecduurzaamassen.nl of bel naar 0592 - 20 00 21. Onze achtervang voor de telefonie noteert jouw vraag en wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug.
  • Het laatste nieuws kun je volgen op de site via deze link https://ecduurzaamassen.nl/nieuws/
  • Wij zijn ook actief op Twitter via @EcduurzaamAssen
  • Wil je meer weten over onze projecten volg dan deze link https://ecduurzaamassen.nl/projecten/
Copyright © 2019 EC duurzaam Assen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp