Copy


Hoi allemaal,

Allemansland komt steeds een stapje dichterbij! Je ontvangt deze e-mail omdat je je via onze website vrijblijvend hebt ingeschreven voor een huisje/woning. Speciaal voor iedereen die serieus overweegt om samen met ons in Allemansland te gaan wonen, organiseren we van 18 tot 20 september 2020 een kampeerweekend. Het kampeerweekend biedt volop ruimte om elkaar beter te leren kennen. We hebben weer een bijzondere plek gevonden: ditmaal gaan we kamperen bij Molenbroek Kamperen & Logeren in Stramproy. We nodigen je van harte uit om mee te gaan!

In de opzet van het kampeerweekend laten we een aantal elementen van Allemansland terugkomen:
  • Iedereen kan met zijn eigen tent, caravan e.d. komen of een accommodatie of kamer huren. Het weekend biedt ruimte om met elkaar te delen en samen te zijn, maar alleen zijn zoveel als goed voelt is ook oké. We vinden het leuk en passend in de sfeer van Allemansland als mensen elkaar op hun eigen manier gaan opzoeken op de momenten dat ze dit prettig vinden. Neem hier gerust je eigenheid in mee, leuk juist! Heb je een hobby of interesse waarvan je denkt dat het leuk is om die spontaan te delen, doe dat dan vooral. Neem bijv. je gitaar mee, creatieve spullen, spelletjes of spreek ter plekke af om te gaan wandelen met anderen die dit ook leuk vinden.
  • De camping is een waar speelparadijs voor kinderen, net als we straks in Allemansland ook willen. Er zijn pony's en ander kleinvee. Er is een trampoline, een speeltoestel, zandbank, speelhuis/winkeltje, fietsjes, skelters, traktors en een knutselschuur met boeken, spelletjes en knutselmateriaal.
  • Wie dat wil kan samen eten. Om ervoor te zorgen dat dit voor niemand veel werk met zich mee brengt willen we dit vormgeven op de ‘potluck’ manier. Hierbij neemt ieder huishouden een gerecht mee om met anderen te delen. Zo krijgen we een hele hoop lekkere gerechten bij elkaar waar we met zijn allen lekker van kunnen gaan smikkelen. Bij de maaltijden graag ingrediëntenlijstjes in verband met allergieën en/of diëten.
  • Tijdens het weekend zullen we wat leuke activiteiten organiseren om elkaar beter te leren kennen.
Praktisch
Het weekend start op vrijdag 18 september om 13 uur en duurt tot uiterlijk zondag 20 september 17 uur. Kom je liever niet het hele weekend? Geen probleem. Wil je maar één dagdeel komen? Dan nodigen we je uit om op vrijdagavond of op zaterdag langs te komen. We vragen je om je vooraf aan te melden via het inschrijfformulier op onze website (https://allemans.land/aanmelden-kampeerweekend).

Kosten
We vragen per huishouden die zich inschrijft een bijdrage van 10 euro voor de kosten die gemaakt worden voor het kampeerweekend, ongeacht of je een deel van het weekend komt of het hele weekend. Deze inschrijfkosten kun je na het versturen van het inschrijfformulier overmaken op IBAN NL48 RBRB 0778 2308 48 t.n.v. Allemansland onder vermelding van Kampeerweekend en je naam.

Bij overnachting kun je je plekje op de camping reserveren via de website van de camping. Vermeld daarbij dat je via Allemansland boekt. De overnachtingskosten zijn voor eigen rekening en betaal je rechtstreeks aan de camping (www.vakantieboerderijmolenbroek.nl/).

We zien je graag in september!

Hartelijke groeten,
Samenkomstenkring Allemansland

Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2020 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt
je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp