Copy
Hoi allemaal,

Hierbij de elfde nieuwsbrief van Allemansland!

Allemansland op de Koningsmarkt
De jaarlijkse Koningsmarkt is een mooie gelegenheid om te ontspullen, en een nog mooiere gelegenheid om anderen te inspireren, te vertellen over onze plannen, en draagkracht op te bouwen. Daarom staan we aanstaande zaterdag met een kraam op de Koningsmarkt in Deurne!

We komen te staan op de Stationsstraat ter hoogte van de Aaltje Reddingiusstraat. Heb je nog geen plannen voor zaterdag, of wilde je al naar de Koningsmarkt in Deurne gaan, kom ons dan ook even gezellig bezoeken!Bezoek aan Ecodorp Bolderburen
Enkele weken geleden hebben we met bijna iedereen die zich minder vrijblijvend ingeschreven heeft een bezoek gebracht aan Ecodorp Bolderburen. Het was niet alleen bijzonder leuk om al die mooie huisjes in het echt te bekijken, maar gaf ons ook het besef dat we al met een hele leuke groep mensen zijn.

Voor sommigen waren de huisjes wel kleiner dan zij verwacht hadden, vooral doordat op de website altijd de bruto vloeroppervlaktes gestaan hebben. Dat zijn de vloeroppervlaktes vanaf de buitenkant van de buitenmuren gemeten. De netto woonoppervlaktes zijn lager, vooral bij de huisjes met een verdieping, doordat dan alleen ruimtes meetellen die hoger dan 1 meter 50 zijn. Ook tellen de muren dan niet mee. Vorige week hebben we op de website de bruto vloeroppervlaktes vervangen door de netto woonoppervlaktes.

Zie hier de pagina met alle huisjes op onze website:
https://allemans.land/de-huizen/
Bewoner worden & kampeerweekend
Wil jij nu al zeker worden van een huisje? De mogelijkheden om je minder vrijblijvend in te schrijven zijn nog geopend. Volgende maand hebben we de ideale gelegenheid om ook goed kennis met elkaar te maken: van 17 tot en met 19 mei hebben we een kampeerweekend, waar iedereen welkom is die zich vrijblijvend of minder vrijblijvend ingeschreven heeft voor een huisje. Meer dan 15 huishoudens hebben al aangegeven om naar het kampeerweekend te gaan.

Meer informatie over 'minder' vrijblijvende inschrijvingen:
https://allemans.land/ja-ik-wil/

Aanmelden voor het kampeerweekend kan via onderstaande pagina:
https://allemans.land/aanmelden-kampeerweekend/

LinkedIn
Op Facebook wordt ons bereik steeds groter, wat ervoor zorgt dat steeds meer mensen onze plannen kennen en we steeds meer draagkracht genieten. We zouden ook heel graag op LinkedIn onze bekendheid willen vergroten. Heb je LinkedIn, en wil je ons helpen in het vergroten van ons bereik via LinkedIn? Dan zou je ons heel erg helpen door onze LinkedIn-pagina te volgen en te reageren op berichten die we plaatsen (of deze te 'liken'). Dank je wel.

Onze LinkedIn-pagina:
https://www.linkedin.com/company/allemansland/

Consent-methode
Afgelopen weekend heeft de eerste groep Allemanslanders de tweedaagse introductietraining in de Consent-methode succesvol afgerond. De training is door iedereen als zeer waardevol ervaren. De tweede dag konden we zelfs heerlijk de training buiten volgen. We verwachten dat uiteindelijk alle toekomstige Allemanslanders zich de basiskennis van onze sociocratische besluitvorming eigen maken door deze introductietraining, zodat we dit zo goed mogelijk in de praktijk kunnen toepassen, en al onze gezamenlijke besluiten zo breed mogelijk gedragen worden.

Wil jij deze training ook graag al doen? Stuur ons dan een e-mail, je kan gewoon reageren op deze nieuwsbrief. Bij voldoende animo zullen we een tweede groep gaan samenstellen die de training gaat volgen. De kosten zijn ongeveer 350 euro per persoon. Onder voorwaarden kan een deel van de kosten afgetrokken worden van de belasting, dat kan overigens alleen dit jaar nog. Volgend jaar verdwijnt deze regeling voor aftrek van scholingsuitgaven.

Meer informatie over de inhoud van de basistraining vind je hieronder:
https://www.consentmethode.nl/trainingen/basistrainingAgenda
Voor alle aankomende evenementen, zoals samenkomsten, kun je hier kijken:
https://allemans.land/agenda/

Veelgestelde vragen
Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier:
https://allemans.land/faq/

Vorige nieuwsbrieven
Heb je de vorige nieuwsbrieven niet ontvangen? Je kunt ze hier teruglezen:
https://allemans.land/nieuwsbrieven

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Met hartelijke groeten,
De initiatiefnemers van Ecodorp Allemansland.
Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2019 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp