Copy
Hoi allemaal,

Hierbij weer een nieuwsbrief van ons Allemansland, de 1ste van 2021! In deze nieuwsbrief vragen we jullie hulp, en vertellen we jullie over de laatste stand van zaken.

Stemmen jullie op ons als Woonpioniers?
VPRO Tegenlicht vat in 2021 het woningtekort bij de horens. Ze hebben meer dan 150 woonpioniers verzameld, en je kan nu op Allemansland stemmen als jouw favoriete woonpionier. Stem jij op ons? Wij willen vreselijk graag ons mooie plan delen met anderen en VPRO’s tegenlicht biedt ons nu die unieke kans. Roep ook gerust vrienden en familie op om op ons te stemmen! Dank je wel voor jullie steun!

Stemmen kan via de website van de VPRO, en kan tot woensdag 5 mei:

https://pioniers.op.vpro.nl/

De laatste stand van zaken
De vorige nieuwsbrief is inmiddels alweer van even terug. Maar wij hebben in de tussentijd zeker niet stil gezeten. Samen met de gemeente Deurne en de provincie Noord-Brabant werken we hard aan de afhandeling van ons principeverzoek. Waar nodig zijn een aantal aanpassingen gemaakt. Hieronder zie je een sneak peek van de nieuwste versie van de situatieschets. Helaas duurt het door alle benodigde aanpassingen wel weer langer voordat we de locatie bekend kunnen maken. Het ontwerp zoals het er nu uit ziet, maakt ons Allemanslanders heel blij en heeft veel elementen die voor mens, flora en fauna een verrijking brengen.Ook hebben we weer diverse nieuwe leden mogen verwelkomen, waardoor onze groep nu gegroeid is naar maar liefst 11 huishoudens! Bovendien hebben we op 1 april de boel even op zijn kop gezet, toen we op
Facebook bekendmaakten dat Allemansland in het verlengde van de landingsbanen van de Brabantse militaire vliegvelden kwam…. Maar gelukkig was dat een echte grap!

Verder werken we hard aan onze verdere groepsvorming door het organiseren van wisselwandelingen. Dit is een creatieve manier om elkaar toch op ontspannende wijze te kunnen ontmoeten, en soms ook om direct live kennis te kunnen maken met anderen die nu al aan willen sluiten bij Allemansland.

Agenda
Voor alle aankomende evenementen, zoals samenkomsten, kun je hier kijken:
https://allemans.land/agenda/

Veelgestelde vragen
Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier:
https://allemans.land/faq/

Vorige nieuwsbrieven
Heb je de vorige nieuwsbrieven niet ontvangen? Je kunt ze hier teruglezen:
https://allemans.land/nieuwsbrieven

Fijn dat jullie onze Allemans-avonturen volgen via deze nieuwsbrief!

Met hartelijke groeten,
De initiatiefnemers van Allemansland.
Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2021 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt
je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp