Copy
Hoi allemaal,

Hierbij de twaalfde nieuwsbrief van Allemansland!

Allemansland kampeerweekend: Groen voor elkaar!
Vorige maand hebben we ons tweede kampeerweekend gehad, ditmaal bij Charmecamping Hartje Groen in Schaijk. Het kampeerweekend was wederom een groot succes. We hebben kennis mogen maken met vele leuke mensen, en voor een aantal gezinnen heeft dit direct geleid tot een 'ja' van beide kanten. Hierdoor hebben we nu voor 9 van de huisjes toekomstige bewoners gevonden! Ook hebben we op het kampeerweekend gezamenlijk een slogan gekozen: Allemansland, groen voor elkaar!

Doordat deze kampeerweekenden zo succesvol zijn, hebben we besloten om in het weekend van vrijdag 13 tot zondag 15 september nogmaals een kampeerweekend te doen. Meer informatie daarover ontvang je binnenkort als je je vrijblijvend of 'minder' vrijblijvend hebt ingeschreven via onze website:

https://allemans.land/ja-ik-wil/

We hebben enkele foto's van het kampeerweekend op onze Facebookpagina geplaatst:
https://www.facebook.com/ecodorpallemansland/posts/620813865053716Ontmoet Allemansland
Op zondag 4 augustus organiseren we weer een leuke samenkomst om kennis met elkaar te maken. Ook zullen we dit jaar opnieuw met een kraam vertegenwoordigd zijn op de Markt Groen Deurne (zondag 8 september) en het Andere Mert Regenboogfestival (zondag 29 september in Geldrop). We nodigen je van harte uit om ons te komen bezoeken die dagen.

Voor alle aankomende evenementen, zoals samenkomsten, kun je hier kijken:
https://allemans.land/agenda/

Wil je nu al zeker worden van een huisje op Allemansland?
Wil jij nu al meedoen en zeker worden van een huisje? De mogelijkheden om je minder vrijblijvend in te schrijven zijn nog steeds geopend. Doordat onze groep inmiddels een stuk gegroeid is, zullen we bij kennismaking nu wel meer rekening gaan houden met onze wens om een ideale samenstelling te bereiken qua leeftijd, geslacht, gezinssamenstelling en vaardigheden. We hebben op dit moment zeker ruimte voor mannen, gezinnen met kinderen van 6 jaar en ouder, en mensen jonger dan 30 of ouder dan 55 jaar. Ook als je niet in één van deze groepen past kun je je nog 'minder' vrijblijvend aanmelden, we zullen dan per situatie bekijken of het kan passen binnen de verdeling die we op dat moment hebben.

Je kunt je minder vrijblijvend inschrijvend door een reply op deze nieuwsbrief te sturen. Heb je je nog helemaal niet ingeschreven? Dan kan het via het formulier op onze website. Hier vind je ook meer informatie over 'minder' vrijblijvende inschrijvingen:
https://allemans.land/ja-ik-wil/

LinkedIn
Op Facebook wordt ons bereik steeds groter, wat ervoor zorgt dat steeds meer mensen onze plannen kennen en we steeds meer draagkracht genieten. We zouden ook heel graag op LinkedIn onze bekendheid willen vergroten. Heb je LinkedIn, en wil je ons helpen in het vergroten van ons bereik via LinkedIn? Dan zou je ons heel erg helpen door onze LinkedIn-pagina te volgen en te reageren op berichten die we plaatsen (of deze te 'liken'), of door connecties te taggen voor wie de berichten van Allemansland ook interessant kunnen zijn. Dank je wel.

Onze LinkedIn-pagina:
https://www.linkedin.com/company/allemansland/

Locatie
Op dit moment kunnen we nog niet veel nieuws over de locatie vertellen. Op de achtergrond loopt er op dit moment van alles, zowel voor de locatie in de gemeente Deurne als voor de locatie in de gemeente Gemert-Bakel.

En ook al duurt dit soort processen erg lang, de verwachting is nog steeds dat we in de zomermaanden hier meer bekend over kunnen gaan maken, en daarmee liggen we op schema. De reden dat we de locaties nu nog niet kunnen delen, is dat we eerst de buurtbewoners willen informeren over onze mogelijke komst, en dat gaan we doen op het moment dat er een stukje meer zekerheid is. Agenda
Voor alle aankomende evenementen, zoals samenkomsten, kun je hier kijken:
https://allemans.land/agenda/

Veelgestelde vragen
Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier:
https://allemans.land/faq/

Vorige nieuwsbrieven
Heb je de vorige nieuwsbrieven niet ontvangen? Je kunt ze hier teruglezen:
https://allemans.land/nieuwsbrieven

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Met hartelijke groeten,
De initiatiefnemers van Ecodorp Allemansland.
Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2019 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp