Copy
Hoi allemaal,

Hierbij de tweede nieuwsbrief van Allemansland!

Hulp gevraagd
We hebben de afgelopen tijd meermaals het aanbod voor hulp gekregen. Heel fijn! Voor ons is nu het moment gekomen dat we gebruik willen maken van jullie hulp, zodat we sámen de woongemeenschap kunnen gaan vormen waar we zo graag willen gaan wonen.

Binnen de woongemeenschap willen we voor de diverse overleggroepen gebruik gaan maken van sociocratische kringen. Het lijkt ons fijn om daar nu in het voortraject al mee te starten. Doel van de kringen zal in dit stadium zijn het doen van een voorstel naar de initiatiefnemers. Wij zullen dan het voorstel verder onderzoeken met de andere betrokken partijen of communiceren naar buiten toe. We zijn op zoek naar toekomstige bewoners die graag deel willen nemen aan één van de volgende kringen:
  • Samenkomstenkring: het organiseren van activiteiten met als doel het verkrijgen van meer bekendheid voor Allemansland en onderlinge kennismaking van toekomstige bewoners. Denk hierbij aan informatiebijeenkomsten, kampeerweekenden, enz.
  • Water- en energiekring: onderzoek naar diverse mogelijkheden voor het gebruik van water en energie. Hierin meenemend in elk geval haalbaarheid, kostenplaatje, voor- en nadelen
  • Bedrijvigheid en gemeenschappelijke gebouwenkring: Wat willen we graag delen/samen kunnen doen? Wat voor ruimtes zijn daarvoor nodig?

In elke kring zal ook één van de initiatiefnemers deelnemen. Deze zal dat wat besproken is terugkoppelen naar de kring van initiatiefnemers waarna mogelijk nog afstemming zal plaatsvinden met andere betrokken partijen. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één van de kringen en op die manier mee te helpen aan het vormen van Allemansland? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar welkom@allemans.land!

Voor iedereen die Facebook heeft? Hebben jullie onze Facebookpagina al geliked? Deze is vooral bedoeld voor communicatie naar buiten toe. Hoe meer likes op de pagina en op de berichten op de pagina, hoe meer Allemansland zal gaan leven. Dit helpt ons in gesprekken met gemeentes, dus we zouden erg dankbaar zijn als jullie de pagina willen liken! Jullie kunnen de pagina bereiken via onderstaande link:

https://fb.me/ecodorpallemansland
Nieuw huis
Naast de bestaande huizen die nu op de website van Ecodorp Bolderburen te vinden zijn, heeft Jessika een nieuw huis ontwikkeld: een combinatie tussen de eengezinswoning en de Zweedse villa. Dit huis krijgt de maten van de eengezinswoning, alleen dan met de grote kapel van de Zweedse villa. Hierdoor zal de badkamer naar boven verhuizen, zullen er op de bovenverdieping drie slaapkamers zijn, en op de benedenverdieping een grotere woonkamer en een werkkamer. Meer details zullen later bekend gemaakt worden.

Vorige nieuwsbrief
Heb je de vorige nieuwsbrief niet ontvangen? Je kunt hem hier teruglezen:

Nieuwsbrief 1 - Kampeerweekend & Ja, ik wil!:
https://mailchi.mp/8413df8191c6/allemansland

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Met hartelijke groeten,
De initiatiefnemers van Ecodorp Allemansland.
Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2018 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp