Copy
Hoi allemaal,

Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Allemansland!

Ja, ik wil in Allemansland wonen!
Onze website is uitgebreid met de pagina "Ja, ik wil". Zie jij jezelf wel als toekomstig bewoner van onze woongemeenschap? Dan kun je je interesse nu kenbaar maken door de vragenlijst op die pagina in te vullen. De vragenlijst geeft ons een goed beeld van de interesse, en helpt ons ook in onze gesprekken met gemeentes. Wij kunnen daarmee niet alleen aangeven hoe ontzettend veel interesse er is, maar ook inhoudelijk meer vertellen over de toekomstige bewoners. Bijvoorbeeld over wat mensen beweegt om in Allemansland te gaan wonen. Heb je het formulier nog niet ingevuld, maar zie je jezelf wel wonen in Allemansland? Wil je dan het formulier invullen? Dank je wel!


https://allemans.land/ja-ik-wil

Kampeerweekend
Wij willen in de zomer een kampeerweekend organiseren voor iedereen die toekomstig bewoner van Allemansland wil worden. Het is nog niet precies bekend wanneer en waar, daar komen we later nog op terug. Hoe wij het kampeerweekend voor ons zien?

Een groot veld. Ieder met een eigen tent/kampeermiddel. Een locatie waar het ook mogelijk is om een kleine accommodatie te huren voor wie kamperen niet zo ziet zitten. Volop ruimte voor de kinderen om te spelen. Zand, water. Mogelijkheid voor kampvuurtjes. Samen dingen doen. Maar ook lekker even met je eigen gezin/boekje/.. bij je eigen tent kunnen zitten. Samen eten voor wie dat wil. 's Avonds met wie dat wil aan tafel waarbij iedereen iets meebrengt om te delen. 

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Met hartelijke groeten,
De initiatiefnemers van Ecodorp Allemansland.
Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2018 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp