Copy
Hoi allemaal,

Hierbij de tiende nieuwsbrief van Allemansland!

Allemansland is nu een vereniging!
Twee weken geleden hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt: we zijn een vereniging! Een essentiële stap die ons verder gaat helpen in het realiseren van Allemansland.Oproep voor creativiteit
2 februari hebben we onze vervolg samenkomst gehad in onze zoektocht naar bewoners voor twaalf van de ongeveer 20 huisjes. Tijdens deze samenkomst is er een mooie collage ontstaan, waarvan het de bedoeling is deze straks een mooie plek te geven in Allemansland. Wij zouden ook heel graag een mooie pakkende slogan willen voor Allemansland, en zijn heel erg benieuwd hoe jullie Allemansland in een paar woorden zouden samenvatten. Wil je reageren? Stuur dan je reactie als reply op deze e-mail of zet hem op onze Facebookgroep!

Bewoner worden
De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het vinden van toekomstige bewoners voor 12 van de ongeveer 20 huisjes. We hebben heel wat leuke nieuwe mensen leren kennen, en we verwachten dat onze groep de komende periode al een stuk groter wordt. Omdat er best een tijd over goede kennismaking van beide kanten heen gaat, hebben wij besloten om de 'minder vrijblijvende' inschrijvingen te heropenen, zodat we gestaag verder kunnen groeien. Dat betekent dat het weer mogelijk is om meer zekerheid te krijgen op een plekje op Allemansland. Iedereen die zich reeds ingeschreven heeft via onze website zal hier binnenkort een e-mail over ontvangen. Meer informatie staat ook op onze website.

Locatie
Op dit moment zijn wij met de gemeente Deurne concreet in gesprek over een locatie. Vorige week hebben we een tweede gesprek gehad, vanwaar we nu verder de details gaan uitwerken. Omdat we eerst buurtbewoners willen informeren over onze mogelijke komst kunnen wij nu nog niet de locatie bekendmaken. Wij verwachten -zoals het er nu naar uitziet- in de loop van de zomer de locatie bekend te kunnen gaan maken.

Kampeerweekend
In het weekend van 17 tot 19 mei organiseren we opnieuw een kampeerweekend, ditmaal bij Charme Camping Hartje Groen in Schaijk. Het weekend is bedoeld om nader kennis te maken met elkaar, en bedoeld voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor een huisje via onze website. Iedereen die zich ingeschreven heeft ontvangt binnenkort een uitnodiging via e-mail.

Social media
Tot slot willen we iedereen nogmaals vragen om ons te helpen aan een zo groot mogelijk bereik, omdat dit ons helpt bij het realiseren van Allemansland. Je kan helpen door op Facebook onze pagina liken, en daar gezellig actief mee te doen. Ook hebben we een speciale Facebookgroep voor iedereen die overweegt om in Allemansland te komen wonen. Je vindt onze Facebookpagina en groep via onderstaande links:

Facebookpagina: https://www.facebook.com/ecodorpallemansland/
Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/woongemeenschapdeurne/

Daarnaast kan je ons ook op LinkedIn vinden en volgen:

https://www.linkedin.com/company/allemansland/Agenda
Voor alle aankomende evenementen, zoals samenkomsten, kun je hier kijken:
https://allemans.land/agenda/

Veelgestelde vragen
Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier:
https://allemans.land/faq/

Vorige nieuwsbrieven
Heb je de vorige nieuwsbrieven niet ontvangen? Je kunt ze hier teruglezen:
https://allemans.land/nieuwsbrieven

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Met hartelijke groeten,
De initiatiefnemers van Ecodorp Allemansland.
Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2019 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp