Copy
Hoi allemaal,

Hierbij de negende nieuwsbrief van Allemansland!

Hoe staat het ervoor met Allemansland?
De afgelopen maanden is er een hoop gebeurd. Er is veel werk verzet in het bereiken van een locatie, in het toewerken naar bewoners voor de eerste twaalf huisjes en ook het aantal inschrijvingen is de afgelopen vier maanden meer dan verdubbeld naar ruim 100 inschrijvingen. In deze nieuwsbrief willen we vertellen waar we nu staan.Locatie
Op dit moment zijn we nog actief bezig met twee locaties. Eén gelegen in de gemeente Deurne, en één gelegen in de gemeente Gemert-Bakel. We kunnen de exacte locatie nog niet bekendmaken, we werken er nu hard aan om verder te kunnen op deze locatie.

Eerste twaalf huisjes
We hebben nu twee samenkomsten gehad om bewoners voor de eerste twaalf huisjes te vinden. Na onze eerste samenkomst, het kampeerweekend in september, zijn we met een groep van bewoners voor vijf huisjes. Begin november hebben we een vervolgbijeenkomst gehad, waar we met een hoop nieuwe mensen kennis gemaakt hebben.

Begin januari 2019 hebben we een laatste samenkomst om tot de groep bewoners voor de eerste twaalf huisjes te komen. Na die samenkomst gaan we met iedereen die nog steeds door wil gaan en waarmee we een klik voelen een keer verder kennismaken in februari. Daarna zullen we de groep van bewoners voor de eerste twaalf huisjes compleet hebben. We hebben inmiddels dusdanig veel aanmeldingen gekregen voor de samenkomst begin januari dat we de mogelijkheid om in te schrijven op één van de eerste twaalf huisjes hebben gesloten.

Voor de resterende vijf tot tien huisjes zullen we bewoners gaan zoeken zodra we meer duidelijkheid en zekerheid over een locatie hebben.

Website
Onze website wordt ook steeds verder doorontwikkeld. Zo hebben we recent voorstelberichten, meer details over de huisjes, een speciale pagina over het gemeenschappelijke gebouw en een sectie met veelgestelde vragen online geplaatst. Je kan onze website bekijken via onderstaande link:

https://allemans.land

Facebook
Tot slot willen we iedereen vragen om ons te helpen aan een zo groot mogelijk bereik, omdat dit ons helpt bij het realiseren van Allemansland. Je kan helpen door op Facebook onze pagina liken, en daar gezellig actief mee te doen. Ook hebben we een speciale Facebookgroep voor iedereen die overweegt om in Allemansland te komen wonen. Je vindt onze Facebookpagina en groep via onderstaande links:

Facebookpagina: https://www.facebook.com/ecodorpallemansland/
Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/woongemeenschapdeurne/Agenda
Voor alle aankomende evenementen, zoals samenkomsten, kun je hier kijken:
https://allemans.land/agenda/

Veelgestelde vragen
Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier:
https://allemans.land/faq/

Vorige nieuwsbrieven
Heb je de vorige nieuwsbrieven niet ontvangen? Je kunt ze hier teruglezen:
https://allemans.land/nieuwsbrieven

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief!

Met hartelijke groeten,
De initiatiefnemers van Ecodorp Allemansland.
Facebook
LinkedIn
allemans.land
Copyright © 2018 Ecodorp Allemansland


Wil je de manier waarop je deze e-mails ontvangt veranderen?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of je afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp